БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

АПТЕКИ 36.6 с награда “Златно сърце”

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

АПТЕКИ 36.6 бяха отличени от списание Business Lady с награда “Златно сърце” за своята Устойчива благотворителна дейност. По време на официална церемония на 17. май 2022г. в Интер Експо Център (град София) беше връчен призът на Маркетинг мениджъра на веригата Катерина Зисова-Христу. АПТЕКИ 36.6 беше единствената отличена фирма в сектор фармация и единствената изцяло Българска компания с централа извън столицата. Експертното жури беше впечатлено от разнообразните активности на аптечната верига, посветени на устойчиво развитие и социална отговорност.

АПТЕКИ 36.6 е най-социално активния аптечен бранд в страната – спонсори­ра редица мероприятия с локал­но значение – Международен Турнир по Художествена Гимнастика „Тракия къп“, маратона „Трявна ултра“, националния приз „Студент на годината”, наградите на БГ радио, „Мис Пловдив“ и др. Във всяка апте­ка от веригата има позициониран кош за събиране на пластмасови капачки за кампанията „Капачки за бъдеще“. От тази година подкрепят и българското кино в лицето на филма „Завръщане 2“. АПТЕКИ 36.6 са едни от първи­те в сектора, които замениха тор­бичките със съдържание на пластмаса с изцяло биоразградими и компости­руеми такива.

Наградите „Златно сърце” целят публичност на усилията на компании, НПО, институции и физически лица, подкрепили различни каузи със социален и обществено значим характер, като по този начин се даде пример и бъдат насърчени все повече компании и личности да се включат в подобни инициативи. Този проект на списание Business Lady е още едно продължение на основната цел на изданието – да дава гласност на различни професионални успехи, качества и постижения, споделяйки добрите практики и изпитани управленски модели както на организацията, така и на нейните комуникации и обществена отговорност.

Други фирми, получили призове са Kaufland, Vivacom, Fibank, телевизия NOVA, Hewlett Packard Enterprise, BOSCH, Орбико България и Фондация „Нашият дом е България”.

На снимката: топ маркетинг експертът Георги Малчев връчва наградата “Златно сърце” за Устойчива благотворителна дейност на Катерина Зисова-Христу

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари