Доставка

Kуриерска фирма Speedy имат промяна в условията на ценовата си политика. Промените ще бъдат активни от 01.08.2020 год.

* при предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр.Пловдив: Аптека 36.6 Билла Кършияка; 36.6 Тунела; 36.6 Събота пазара; 36.6 Тракия; 36.6 Прослав.
**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

Условия

Доставка за страната

Поръчките се обработват от 3 до 5 работни дни и се доставят според графика на куриерска фирма Speedy.

В случай че е необходимо да уточним подробности, касаещи наличност на поръчаните продукти или промяна в срока за доставка, ще се свържем с Вас на телефонния номер, посочен в поръчката.

Когато поръчката е предадена на куриер, ще получите e-mail от нас с номер на товарителницата и ще можете да проследите движението на Вашата поръчка.

Възможно е да има забавяне в разноса на пратки от куриерската фирма, в резултат на лоши метереологични условия, технически проблеми и други. Препоръчваме Ви да проследявате Вашата пратка по товарителницата, която получавате на e-mail след като пратката е предадена на куриерската фирма.

Доставката на поръчки до наша аптека се извършва в рамките на 3 работни дни. Ще получите обаждане на посочения от Вас телефонен номер, когато поръчката се намира в избрания от Вас обект.

При въпроси относно поръчката си можете да се свържете с нас на имейл [email protected], чрез контактната форма тук или на тел. 0878/366-871.

Работно време Отдел продажби: Понеделник - Петък: 09:00 - 17:00 ч., Събота: 09:00 - 12:00 ч. 

Доставкa до oфис на Speedy

Поръчките до офис на Speedy трябва да бъдат приети до 7 работни дни от датата на доставка. След изтичането на този срок, поръчката се анулира и връща към подател.