БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Революция в отслабването

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (1 вота, средно: 3,00 oт 5)
Loading...

Наднормените килограми ви стоят като дреха, която не може да свалите? Изпробвали сте най-различни методи за отслабване, но без траен и задоволителен резултат?

Задавали ли сте си въпроса: защо е толкова трудно да сваля излишните мазнини в областта на корема, ханша и бедрата?

Тук ще получите отговор и решение на проблема.

Трупането на излишни мазнини е комплексно състояние, зависещо от много на брой фактори. Едни от най-популярните са нездравословното хранене и липса на движение, но със сигурност само корекции в хранителните навици и двигателния режим на са достатъчни за трайно справяне с проблема.

На какво всъщност се дължи трупането на излишни килограми и телесни мазнини?

Според последни научни изследвания в областта на диетологията, затлъстяването се дължи на:

  • Наличие на тихо възпаление в тялото
  • Влошена функция на храносмилателната система и задръстване на червата
  • Хормонален дисбаланс и инсулинова резистентност
  • Нарушена функция на черния дроб и наличие на токсини
  • Стрес
  • Понижен имунитет
  • Небалансирано хранене в съотношението въглехидрати – протеини – мазнини

Повечето продукти за редуциране на излишните килограми, които се предлагат на пазара, не засягат повлияване на тези основни причини. Обикновено, те оказват влияние единствено върху процесите на изгаряне на мазнини, потискане на апетита и намаляване на излишните течности. Тези механизми на действие е възможно да доведат до краткотраен ефект, но съвсем не повлияват факторите за трупането на излишните килограми, което е ключът към здравословно и трайно отслабване.

Какво е решението?

Вече има Нофатин®, революционен продукт за отслабване, който действа от друга гледна точка и се различава от всички познати продукти досега. Нофатин® въздейства ефективно върху причините за натрупване на излишни мазнини, като притежава и редица допълнителни здравни ползи. Той спомага за балансиране на процесите в тялото, които са отговорни за поддържане на здравословно тегло. Това е единственият начин за сигурен ефект в дългосрочен план.

Нофатин® открива нови перспективи за редукция на излишните килограми и телесни мазнини. Продуктът работи в 7 различни направления и постига 7D eфект:

  1. Подпомага организма в борбата с тихото възпаление, като основна причина за затлъстяването
  2. Допринася за нормална функция на черния дроб и елиминиране на излишните токсини
  3. Подпомага функцията на стомашно-чревния тракт и балансира чревната микрофлора
  4. Благоприятства хормоналния баланс
  5. Подпомага организма при стрес и подобрява метаболизма
  6. Поддържа имунитета
  7. Предоставя балансиран хранителен режим, чрез 30-дневна програма, която е БОНУС към продукта

Нофатин® съчетава действието на стандартизирани растителни екстракти и важни минерали, които осигуряват така желания ефект върху килограмите и цялостното здраве на организма. Добре проучените бета глюкани, артишок, бял трън, куркума, пиперин, магнезий и останалите общо 16 съставки в продукта правят това, което повечето продукти за отслабване не успяват. Нофатин води до постигане на желаните килограми, без да се наблюдава йо-йо ефект.

БОНУС 30-дневната програма за балансиран хранителен режим, съпътстваща Нофатин®, води до изграждане на нов, здравословен начин на живот и хранене и е силно препоръчителна, за да постигнете сигурен и траен ефект с редукцията на килограми. Важно е в самото начало да се запознаете с всички други препоръки, които са изключително важни и описани в 30-дневната програма (ще я намерите в опаковката към всеки продукт Нофатин®).

Нофатин® е създаден да се бори с епидемията на 21 век, а именно затлъстяването. Различният механизъм, чрез който продуктът действа, го прави незаменим избор при наднормените килограми и затлъстяване в проблемните зони като корема, ханша и бедрата.

Свързани продукти

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари