БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

AБОФЛЕКС ГОЛД – високо ефективно решение за ЗДРАВИ СТАВИ

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

AБОФЛЕКС ГОЛД е усъвършенствана формула от клинично изследвани съставки, която спомага за собственото производство на колаген, за възстановяване еластичността и здравината на хрущялната тъкан в ставите, подхранва сухожилията и улеснява движението. Продуктът спомага за поддържане добрата костна структура.

Важно е да отбележим, че AБОФЛЕКС ГОЛД работи в дълбочина с цел трайно отстраняване на причината, довела до ставния дискомфорт, като изгражда, укрепва и възстановява ставния хрущял, а няма за цел само да облекчи временно болката, за разлика от много други продукти за стави.

КОЙ СЕ НУЖДАЕ ОТ АБОФЛЕКС ГОЛД?

Особено подходящ е за хора в напреднала възраст, тъй като с възрастта хрущялът се износва, синовиалната течност се изменя и губи еластичните си свойства. Ставите стават уязвими и крайният резултат е ограничена подвижност и липса на стабилност в тях.

Активно спортуващите хора са изложени на риск от травми, тъй като резките движения, съпроводени от внезапна промяна във функционирането на дадена става, могат да причинят разтягане и дори разкъсване. Затова продуктът е подходящ и при тежки и чести физически натоварвания.

Ставите на хората с тегло над нормата са прекомерно натоварени, което води до по-бързото им износване, а АБОФЛЕКС ГОЛД може да коригира нанесените щети.

Продуктът е подходящ и за всички, които водят заседнал начин на живот, тъй като   мускулите се отпускат и отслабват, а когато организмът се сблъска с по-сериозно натоварване, болката е неизбежна.

Абофлекс Голд може да бъде солидна подкрепа и за хора, претърпели интервенции на ставите и опорно-двигателния апарат.

Всяка една съставка в AБОФЛЕКС ГОЛД играе своята съществена роля в цялостното укрепване и заздравяване на ставите. Той осигурява всички необходими вещества за поддържането и правилното функциониране на хиалинния хрущял и синовиалната течност и стимулира синтеза на съединителна тъкан.

Синергичният ефект от действието на всички съставки в продукта: Манган, кетостерони от Cissus quadrangularis L, Глюкозамин, Хондроитин, МСМ и Хиалуронова киселина 50 kDa спомагат за поддържането на нормалното състояние на ставите, костите и сухожилията.

AБОФЛЕКС ГОЛД спомага за възстановяване еластичността и здравината на хрущялната тъкан в ставите, подхранва сухожилията и улеснява движението. Допринася за нормалното състояние на опорно-двигателния апарат.

Той е сигурна 24-часова грижа за комфорта и здравината на вашите стави!

Свързани продукти

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари