БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Здравето ни – и нашето и това на природата – изисква ежедневна грижа

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Тийм Про стартира зелена кампания „От природата – за природата“ с поощрение – подарък Витамин С. Кампанията ще продължи до края на 2021 година. В аптеките са поставени специални контейнери за рециклиране на опаковки от Цевит Натурал, натуралният витамин С с прополис от Тийм про. За всеки 4 опаковки (с флаконите) от Цевит Натурал, клиентите се възнаграждават с една пълна.

Защо? Защото личното здраве и здравето на природата са пряко свързани. Да живеем без да рециклираме означава да хабим природните ресурси в наличност; да харчим енергия безразборно; да пълним сметищата с боклук, който се гори и замърсява въздуха ни. С други думи, да не рециклираме през 2021 година означава да си играем със собственото ни здраве.

А как да се предпазим от болести? Имунната ни система се нуждае от всекидневна подкрепа. Затова приемът на добавки като витамин С и прополис е едно необходимо ежедневно усилие. Цевит Натурал е течен екстракт от плодовете на шипки с приятен вкус, в удобно за ползване флаконче. За витамин С се знае още, че има и ободряващ ефект, затова се препоръчва най-вече сутрин след хранене. Цевит е в течна форма, която гарантира усвояемостта и ефективността на витамина.

Към рецептата е добавен и прополис, известен като „естествен антибиотик“ с антивирусно действие. Продуктът се произвежда в Барселона, Испания, в Laboratorios JellyBel – завод, ориентиран към производството на лечебни растения и естествени продукти, добавки и козметика. Един флакон съдържа 504мг натурален витамин С и 100 мг прополис.

С Цевит Натурал стимулирането на имунните сили на организма се превръщат в здраве, бодрост и наслада. В съчетание с полезността на препарата, добавяме и полезността от оползатворяване на отпадъка от него. Грижата за вас и вашите близки е и грижа към природата!

Включете се в кампанията „От природата – за природата“ и получете своя подарък! Можете да предадете своите 4 опаковки (с флаконите) от Цевит Натурал и да получите една пълна опаковка подарък в следните обекти АПТЕКИ 36.6:

36.6 Победа – кв. Кършияка, ул. “Драгота” 6;

36.6 Ленинград – кв. Кършияка, бул. “България” 103;

36.6 Ритейл Парк – кв. Кючук Париж, ул. “Македония” 95;

36.6 Тунела – кв. Централен, бул. “Цар Борис III Обединител” 62;

36.6 Уест Парк – кв. Смирненски, бул. “Пещерско шосе” 38;

36.6 Тракия – кв. Тракия, бул. “Съединение” (до пазара на Хлебозавода);

36.6 Карлово – гр. Карлово, ул. “Общински пазар” 9.

Научете повече на www.teamprobg.com/bg.

Гледай видео с Китодар Тодоров в YouTube, посветено на кампанията ТУК

 

Свързани продукти

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари