БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Започна Black Week в Аптеки 36.6 с отстъпки на избрани продукти

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Black Friday или Черен петък определено се превърна в един от най-любимите периоди за много хора. Това е чудесен начин да закупите едни от предпочитаните си продукти или нещо ново, което искате да изпробвате, и то на страхотна цена. Мнозина набелязват желаните продукти седмици преди настъпването на тези дни и ги добавят в своята кошница, а когато дойде моментът, се радват на страхотни намаления. Ние от АПТЕКИ 36.6 сме се погрижили да ви предоставим много атрактивни предложения, които със сигурност биха привлекли вашето внимание. От грижа за кожата и косата, до орална хигиена и дори медицинска апаратура.

Погрижете се за перфектното състояние на вашата кожа

Всеки има желанието да поддържа кожата си в перфектен вид, а сега е възможно да се сдобиете и с продукти на цени с 30% отстъпка. Предлагаме ви артикули на брандовете – Vichy, Avene, Uriage, La-Roche Posay, CeraVe, Apivita, Nuxe, biotrade, ISDIN и други.

Поглезете се като изберете продукти, които са подходящи за вашата кожа. Aко имате свои любимци, то може да ги откриете на много по-добра цена. Нашият съвет към вас е да изпробвате продукт, чиято стандартна цена ви се струва по-висока.

Black Friday е страхотен вариант да намалите бюджета си за Kоледни подаръци. Ние сме ви подготвили промоционални и подаръчни комплекти, които са подходящи, за да покажете своето внимание към близките си. Без съмнение, всяка жена би се развълнувала, получавайки подаръчен комплект за грижа за кожата или косата. Грижата за кожата става все по-популярна и сред господата, така че може да се спрете и на подарък за тях.

Може да заложите на един от най-добрите брандове, предлагащ висок клас козметична грижа дори и за най-изискващите дами, а именно Galénic. Възползвайте се от 40% отстъпка от продуктите на популярния бранд и дарете своята кожа с безкомпромисна грижа.

Красива усмивка и здрави зъби

Грижата за красивата и сияйна усмивка е един от приоритетите, които всеки трябва да си постави. Рутината за почистване на зъби трябва да включва в себе си качествена четка за зъби, която е съобразена с вашите нужди. Разбира се, само четката не е достатъчна и трябва да се спрете на подходяща паста, конец и вода за уста. Ние, от АПТЕКИ 36.6 сме помислили и за това, като сме ви подготвили Black Friday грижа за оралната хигиена.

Определено електрическите четки за зъби се превръщат в един от предпочитаните съюзници в грижата за устната хигиена. Ето защо ние ви предлагаме да заложите на това попадение по случай Black Friday. Oral-B Vitality Pro D100 Sensi Ultra Thin е чудесно допълнение в арсенала ви, като се предлага и с кутия за пътуване. Помислили сме и за децата, подарете им Oral-B Braun Vitality Kids D100 Четка за зъби – Леденото кралство 2 или Oral-B Braun Vitality Kids D100 Четка за зъби – Спайдърмен, като ви гарантираме, че по този начин ритуалът за миене на зъби ще се превърне в истинско удоволствие.

Грижа за здравето и имунитета

Грижата за доброто ви здравословно състояние и имунитет никога не е била на толкова достъпна цена. Витамините, минералите и хранителните добавки са едни от достойните спътници в грижата за добрата функция на вашето тяло. Много хора препоръчват възприемането на здравословния начин на живот – разнообразна диета, спорт, достатъчно физическа активност. Но понякога е необходимо и да прибегнете към допълнителни трикове.

Особено през този период от годината трябва да положите допълнителни усилия. Заложете на някои от популярните брандове като DoppelHerz и някои от техните продукти. DoppelHerz System Имун + Арония, който ще ви помогне да се погрижите за благосъстоянието на своята имунна система. Този продукт има множество позитиви – противовирусен и антибактериален ефект. А за децата, заложете на DoppelHerz Aktiv Витамини А-Я. Разгледайте и другите продукти на DoppelHerz, които сме включили в Black Friday листа с предложения.

Natural Factors са друг бранд, част от нашата кампания. Те са компания, която специализира в създаването на природни продукти за добро здравословно състояние. В продуктовото им портфолио ще откриете подходящи добавки за подобряване на имунитета и качеството на съня. Възползвайте се от офертата на Natural Factors ПРОМО ПАКЕТ за силен имунитет – Селен, Кверцетин, D3, Цинк и Natural Factors ПРОМО ПАКЕТ за имунна защита – Цинк, Кверцетин, D3, Витамин C. С помощта на специално подбраните приложения ще успеете да набавите на своето тяло необходимите за него витамини и минерали.

Не забравяйте и да закупите пробиотик, който да имате в своята домашна аптечка, тъй като това е един от ключовите поддръжници за доброто състояние на чревния микробиом. Nature’s Way Примадофилус Кидс Портокал са идеалната опция за децата, вкусните дъвчащи таблетки ще спомогнат за поддържането на благосъстоянието на стомашно-чревния тракт.

Грижа за най-близките

В категорията „медицинска апаратура“ ще откриете атрактивни предложения на апарати за кръвно, инхалатори, термометри, пулс оксиметри, крачкомери и кантари.

Погрижете се за сърцата на най-близките като им подарите за Коледа Sendo Smart 2 Дигитален апарат за кръвно налягане за китка, който има памет до 60 измервания, засича аритмичен пулс и предоставя 5 години гаранция.

Прекрасен подарък за семействата с малки деца е Omron C28 Pro Професионален небулайзер – разработен съвместно с пулмолози компресорен инхалатор от ново поколение предназначен за лечение на кашлица, бронхит, бронхиолит или астма и други. Един добър съюзник в борбата с респираторните заболявания!

Black Friday e чудесен момент да набавите необходимите за вас и вашите близки грижа за кожата, за оралната хигиена, за цялостното здравословно състояние и имунна защита.

Мнозина свързват Black Friday с безкрайни опашки и много чакане, но това може изобщо да не бъде така! Насладете се на възможността за пазаруване онлайн в АПТЕКИ 36.6. Отстъпките са валидни от 21.11.2022 година до 27.11.2022 година. Разгледайте нашия сайт още сега!

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари