БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

В АПТЕКИ 36.6 през март – месец на женското здраве, красота и самочувствие!

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

8-март наближава! А Вие решихте ли какво ще подарите на любимата жена, майка, сестра, приятелка или пък да се погрижите за себе си?

Празничният месец март е чудесен повод да закупите едни от предпочитаните си продукти или пък да пробвате нещо ново на страхотна цена. От АПТЕКИ 36.6 са се погрижили да ни предоставят много атрактивни предложения, които със сигурност биха привлекли вниманието ни – от грижа за кожата и косата, до хранителни добавки за имунитет и красота, грижа за най-малките и дентално здраве!

Само през месец март 2023г. във верига АПТЕКИ 36.6 и онлайн на www.366.bg ще откриете – Месец на Жената с фокус върху женското здраве, красота и самочувствие със страхотни предложения за красиви подаръци!

Грижа за перфектна кожа и коса

Кой не обича кожата му да бъде в перфектен вид? През месец март ще имате възможността да се погрижите за кожата си и да се възползвате от невероятни намаления от множество марки! Може да заложите на един от най-добрите брандове, предлагащ висок клас козметична грижа дори и за най-изискващите дами, а именно Galénic, които Ви предоставят -30% отстъпка от всички техни продукти!

Дарете своята кожа с безкомпромисна грижа и се възползвайте до -25% на единични продукти от марките Esthederm (от 1 март до 15 март 2023г.), NUXE, LIERAC и Vichy – серия Neovadiol. Ако пък търсите цялостна грижа за мазна и акнеична кожа – възползвайте се от -25% намаление на всички продукти от серията Acne Out от Biotrade.

В случай, че сте в търсене на продукти за специфична грижа за кожата, можете да се доверите на продуктите от серията Exomega Control за борба със суха и атопична кожа от A-derma, които са с -35% през месец март. Avene също са се погрижили за тези от вас, които използват козметика за суха кожа и атопия, като Ви предлагат -35% намаление на продукти от сериите XeraCalm A.D. и Hydrance. Не пропускайте да обърнете внимание и на специалните месечни предложения от марки като Еucerin и Uriage , които включват в портфолиото си продукти за комбинирана, суха, мазна и склонна към акне кожа.

Имате нужда от специфична грижа за косата си против пърхот? Само през месец март Ducray Ви предлага -30% намаление на всеки закупен продукт от сериите Kelual DS, Elution и Squanorm! Шампоанът Nizoral 100мл против пърхот е на промоционална цена от 19,90лв при редовна такава от 21,90лв.

А в борбата със сезонния косопад на помощ идват с 25% отстъпка през месец март терапиите на Parusan и Revalid.

Грижа за здравето, имунитета и красотата

Перфектен начин да си подарите време за красота е с Doppelherz Kollagen Beauty или пък друг продукт с марка Doppelherz  с до -15% отстъпка от редовната цена през месец март. Nature’s Way също са с фокус върху женското здраве – можете да се възползвате от отстъпка -15% на продуктите Келп, Вечерна иглика, Витекс, Див ям, Червена детелина и Мака!

Витамините, минералите и хранителните добавки са едни от достойните спътници в грижата за добрата функция на вашето тяло. Много хора препоръчват възприемането на здравословния начин на живот – разнообразна диета, спорт, достатъчно физическа активност. Но понякога е необходимо и да прибегнете към допълнителни трикове. Можете да заложите на английската марка с над 30-годинишна история HIGHER NATURE – с помощта на специално подбраните предложения с 20% отстъпка от редовната цена през месец март ще успеете да набавите на своето тяло необходимите за него витамини и минерали и с лекота да преборите пролетната умора.

Предложенията на АПТЕКИ 36.6 не спират до тук! През март месец 2023г. Swedish Collagen предлагат Рибен Колаген Repair 10000 МГ с Хиалуронова киселина 50мг, 500мл на промоционална цена от 53,05лв* (при редовна 58,90 лв) и Рибен Колаген Deluxe 12500 МГ с Хиалуронова киселина 75 МГ 20 броя х 25мл на промоционална цена от 71,91лв. (при редовна цена 79,90лв).

Допълнителни промоции

По случай женския месец Март сме се погрижили и за грижата към най-малките! Може да се възползвате от -10% отстъпка на избрани продукти Nestle NAN 3 и 4 – за изграждане на здрави основи!

Не сме забравили и за тези от вас, които се грижат за сияйната си усмивка! Разгледайте мартенските предложения на продукти, предлагани от Wellsamed с гарантирано немско качество за перфектно дентално здраве! За любителите на меките четки за зъби Curaprox CS5460 x 3 броя на специална мартенска цена от 22,90лв. (при редовна 24,90лв).

В категорията „медицинска апаратура“ ще откриете Microlife BP A1 Easy, който е един от най-малките и най-лесните за използване автоматични апарати за кръвно налягане за горната част на ръката. Компактният му дизайн, допринася за ефективно и удобно измерване по всяко време и на всяко място, дори при пътуване.

Празничният месец на женското здраве, красота и самочувствие е чудесен момент и страхотна възможност да набавите необходимите за вас и вашите близки грижа за кожата, косата, оралната хигиена, цялостното здравословно състояние и имунна защита. Може да разгледате горещите ни промоции и да се възползвате от невероятните ни предложения във всяка АПТЕКА 36.6 или онлайн – на www.366.bg !

При всеки един специален повод категорията ИДЕИ ЗА ПОДАРЪЦИ улеснява избора като можете да филтрирате стотиците предложения по марка и цена.

*Всички посочени цени са с включен ДДС

**Всички упоменати промоции важат за периода 1-31 март 2023г. за единични продукти на указаните марки.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари