БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Ново от Лаборатории NUXE: Reve de the

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Нека сетивата ви се извисят с Reve de the, новата гама холистична грижа за кожата на тялото. Цялата хидратираща ефикасност* и ревитализиращ аромат на зелен чай поднесени в ултра-чувствени текстури, които ще разкрасят кожата и силуета.**

Лаборатории NUXE избра 100% естествен по произход екстракт от зелен чай, чийто антиоксидатни свойства са познати още от преди 5000 години. Използваният екстракт във формулите на Reve de the е получен чрез екологично чист “Made in France” технологичен процес: растителни клетки добити от малка част от растението, обогатени с активни молекули, за да бъдат мултиплицирани. След това те се фрагментират, което позволява незабавно да осигурят подсилване на кожата и подобряване на способността й да задържа вода.

Парфюмеристката Irène Farmachidi е създала обонятелна йога сесия, която едновременно енергизира и ревитализира: свежа хармония на зелен чай, подсилена с върхови искрящи нотки на ревен и омекотяваща кадифена основа от мускус и цветовете на white wood.

В серията ще откриете следните продукти:

  • Nuxe Body Reve de the Парфюмна вода 30 ml

Тази уханна вода е концентрат за блажено усещане. Енергизираща и ревитализираща, тя подсилва усещането за блаженство с пристрастяващия аромат на ревен-зелен чай-мускус. Дълготраен и искрящ, той ще ви обгърне ореол от добри вибрации.

  • Nuxe Body Reve de the Стягащ крем 200 ml

Стягащ тялото и нежен към ума, този деликатен ароматен крем съчетава екстракти от зелен чай и ръж. Неговата текстура с ефект на „натрошен лед“ създава сладка тръпка при контакт с кожата, осигурявайки незабавно тонизиращо усещане. Кожата е хидратирана и все по-еластична, видимо по-стегната, ден след ден.

  • Nuxe Body Reve de the Душ-гел 200 ml

Мекота и свежест за мечтана хармония, с която да започнете деня. Неговата разтапяща се текстура ще обгърне кожата ви с нежна пяна, осигурявайки перфектно и деликатно почистване. Формула с растителна почистваща база и екстракт от зелен чай, която ще ви дари с мека, кадифена кожа. Както сутрин, така и вечер, неговият чуден аромат ще ви накара да релаксирате с усмивка.

  • Nuxe Body Reve de the Хидратиращо мляко 24h 400 ml

Тялото се наслаждава на неустоимата мекота, с която го дарява това мляко, съдържащо зелен чай, обогатено със 7 вида захари със 100% натурален произход, за дълготрайна 48часова хидратация. * Нежната му текстура попива бързо и позволява незабавно обличане. Неговият фин аромат дарява сетивата с ободряващо усещане, от което се нуждаят всеки ден.

  • Nuxe Body Reve de the Дезодорант за свежо усещане 24h 50 ml

Този дезодорант, отличаващ се с „интелигентна“ технология, трио от активни съставки, способни да се адаптират към нуждите на кожата, и да регулират микробиотата, за ефикасно отстраняване на неприятни миризми в продължение на 24ч.*** Нежната му текстура с ревитализиращи нотки на зелен чай оставя свежо усещане върху кожата и не оставя следи по дрехите. Перфектен за релакс и моменти на свежо удоволствие.

*С изключение на: Ревитализиращ гранулен ексфолиант, Ревитализиращ душ-гел, Дезодорант за свежо усещане | 24ч Уханна парфюмна вода.

** Само за Тонизиращ стягащ крем.

*** Клинично проучване – 10 участника

Свързани продукти

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари