БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

НАШАТА 2021 ГОДИНА

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Измина още една календарна година в условия на сложни и бързопроменящи се времена. Настъпи времето, което ни подтиква за равносметки от изминалата година. Ние, екипът на АПТЕКИ 36.6, се гордеем с постигнатите резултати през 2021 година. И тази година успехите не закъсняха и бяха част от многото предизвикателства и активности, в които верига АПТЕКИ 36.6 се включи. За поредна година запазихме своята стабилност и доказахме, че с упорит труд и професионализъм се градят високите стандарти, дори в условия на размирни и сложни времена.

През 2021 година веригата АПТЕКИ 36.6 се разрастна с още три нови обекта:

  • 36.6 Мария Луиза – кв. Център – бул. Княгиня Мария Луиза 12
  • 36.6 Вита – кв. Център – бул. Шести Септември 112
  • 36.6 Луксор – кв. Кършияка – бул. България 59

АПТЕКИ 36.6 продължи активно да участва в кампанията Капачки за бъдеще, като през тази година реализирахме предаването на над 1 тон пластмасови капачки. С това показахме своята отдаденост към тази благородна кауза и как големите успехи се постигат ЗАЕДНО, в единство с ВАС – нашите клиенти!

През изминалата година отново бяхме спонсори на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2021. Тази година на пищната церемония бе отбелязана 20 годишнината на БГ Радио с феноменално шоу и бляскав спектакъл, събрал на едно място куп родни звезди – на Колодрума в град Пловдив.

АПТЕКИ 36.6 сме ценители на женската красота и именно затова станахме спонсори на конкурса Мис Пловдив 2021, който се проведе на 12.11.2021 в клуб Бушидо. На церемонията 14 красиви претендентки влязоха в оспорвана надпревара за короната.

АПТЕКИ 36.6 подкрепиха отново VII-и Международен Турнир по Художествена Гимнастика „Тракия къп“ и приз „Мария Петрова“, който се проведе на 04-06.06.2021г. в залата на ПУ „Паисий Хилендарски“ в град Пловдив.

През 2021 година бяхме спонсори на една истинска емоция за любители на горските маршрути, а именно състезанието за бегачи на дистанция 141 км. – маратона „Трявна Ултра“ 2021. Ние най-добре знаем, че спортът е здраве!

Тази година взехме участие във фотоизложбата на знаковите сгради от миналото до днес  „Архитектурата на модерние град“ с пано на новостроящия се луксозен склад с бизнес крило на АПТЕКИ 36.6. Наред с респекта към миналото, специален акцент в паната са най-добрите примери от съвременните сгради, които следват новите тенденции в архитектурата.

Ние от АПТЕКИ 36.6 най-добре знем как да бъдем социално ангажирани не само към здравето на нашите клиенти, но и към това на природата. Именно затова изразяваме своя апел да направим града ни по-чисто и приятно място за живеене. От АПТЕКИ 36.6 заменихме торбичките със съдържание на пластмаса с изцяло биоразградими и компостируеми такива. Също така успешно работим с електронни рецепти, издадени коректно от Националната Здравно-Информационна Система (НЗИС), като с това улесняваме нашите пациенти. Освен че щадим природните ресурси, сме винаги в крак с всички иновации.

През 2021г. Списание Forbes отличи маг. фарм. Васил Маджаров, дф в класацията „Мъже на върха“, в която бяха включени едни от най-влиятелните мъже в българския бизнес. Със своите успехи, дързост и кураж управителят на АПТЕКИ 36.6 маг. фарм. Васил Маджаров, дф създава еталони в здравеопазването и налага най-високите стандарти. Във връзка с отличието той даде ексклузивно интервю за елитното бизнес издание, като целия материал може да бъде прочетен в списание Forbes – Август 2021 (брой 8) и онлайн на http://forbesbulgaria.com/.

С оглед бързопроменящата се ситуация и адаптирането на бизнесите към нея, ние от АПТЕКИ 36.6 успешно се развиваме и в онлайн среда. През изминалата 2021 бяхме отличени с престижното второ място на конкурса „Сайта на годината“, категория “Електронен магазин”, с което показахме, че винаги сме близо до своите клиенти и адекватно можем да отговорим на всяко тяхно търсене.

АПТЕКИ 36.6 дадохме своя принос и на годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия „Digital 4 Plovdiv“ като се включихме с лекция относно мултилевел маркетинг и как се менажира бизнес, който има физически и онлайн аптеки. Лектор беше маркетинг мениджъра на веригата Катерина Зисова-Христу.

Новата офис сграда на Аптеки 36.6 в град Пловдив бул. България 257

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари