БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

НАШАТА 2020 ГОДИНА

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Краят на всяка календарна година е повод да се замислим за изминалия период и даване на равносметки. Ние, от АПТЕКИ 36.6, сме горди с постигнатото през 2020 година – година, изпълнена с трудности и предизвикателства за всички бизнеси. Въпреки епидемичната обстановка в страната успяхме да осигурим непрекъснат достъп до лекарства, хранителни добавки и козметика. Всички аптеки останаха с отворени врати и продължиха да обслуждат своите клиенти, а онлайн аптека 366.BG разшири предлаганото портфолио и подобри услугите си.

 

През 2020 година отвориха врати още три обекта от веригата в град Пловдив:

  • Аптека 36.6 Тонус – кв. Център – ул. Христо Чернопеев 20 (до сградата на Районна Здравно-осигурителна Каса);
  • Аптека 36.6 Победа – кв. Кършияка, ул. Драгота 6;
  • Аптека 36.6 Корона – кв. Смирненски, бул. Пещерско шосе 133, бл. В, ет. 1.

 

АПТЕКИ 36.6 станаха аптечен партньор на Foodpanda за Пловдив, за да може жителите на града под тепетата да имат улеснен достъп до актуални за сезона хранителни добавки и козметични продукти. Доставка до 45мин до вратата на Вашия дом или офис!

 

Продължихме нашата Политика за социална отговорност. През 2019 година във всеки един търговски обект беше позициониран за собствена сметка контейнер за събиране на пластмасови капачки от напитки, козметични спрейове, перилни препарати и фармацевтични продукти. През 2020 година за кампанията Капачки за Бъдеще предадохме над 1,5 тона пластмаса, която събрахме заедно с вас, нашите клиенти

 

Подкрепихме българската музика и българските изпълнители. АПТЕКИ 36.6 са сред спонсорите на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2020, които се проведоха на Античен Театър Пловдив на 4 юли 2020г. Водеща на церемонията бе Милица Гладнишка.

 

И през 2020 година подкрепихме красотата! АПТЕКИ 36.6 бяха сред спонсорите на конкурса Мис България – Пловдив 2020, който се проведе на 2 октомври 2020г. в клуб “Бушидо”. Титлата бе спечелена от 20-годишната Симона Хорозова, която в последствие стана първа подгласничка в националния конкурс Мис България.

 

Проведохме множество мероприятия в обектите на АПТЕКИ 36.6, целящи повишаване на здравната култура и козметичната грижа. Продължихме да си партнираме с медицински специалисти и да издаваме безплатното ежемесечно списание АПТЕКИ 36.6. Можете да откриете статиите от предходни издания в блога на нашия уеб сайт 366.BG.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари