БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Кое прави формулите на ESTHEDERM уникални?

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

От създаването си през 1978 г., изследователските лаборатории на ESTHEDERM са вдъхновени от естествените ресурси на кожата, за да формулират адаптирана грижа, която да „превъзпита“ кожата и да ѝ помага да се приспособи към околната среда и стреса. ESTHEDERM разглежда кожата като екосистема, която се намира в непрестанно взаимодействие с външната среда, но и с протичащите процеси вътре в нея. Ето защо в сърцето на всички формули е заложена философията, че не свръхтретирането, а превъзпитаването на кожата и функцията на клетките, съхранява младостта ѝ. Зачитането и стимулирането на естествените механизми на действие на кожата и тяхното подсилване гарантират защита срещу вредните влияния. Така формулите успяват да поддържат кожата млада и сияйна за по-дълго време.

Кое прави формулите на ESTHEDERM уникални?

Първият отговор е наличието на клетъчна вода във всички формули на продуктите на ESTHEDERM.
Създателят на марката – Жан-Ноел Торен, фармацевт и биолог, патентова изключителната клетъчна вода, която е в основата на марката и я отличава от всички останали. Вдъхновена от физиологичната вода, клетъчната вода е в перфектно сходство с кожата, оптимизира клетъчните процеси, запазва младостта на клетката, повишава клетъчния метаболизъм и ефективността на всички нанесени върху кожата продукти. Клетъчната вода е “жива вода”, фундаментален елемент във всички продукти на ESTHEDERM, благодарение на който, марката има позицията на уникален бранд, създаден в хармония с естествената екобиология на кожата.

Втората уникална характеристика на ESTHEDERM e свързана с философията на марката. Тя не говори за anti-age, защото възрастта е красива във всяко свое измерение и предлага разнообразие от пълноценни изживявания на жената. ESTHEDERM предлага позитивен подход към стареенето, посветен на управлението на възрастта – “age management”, а не нейното отрицание. Затова и всички формули са създадени, за да запазят младостта на кожата, помагайки ѝ да устои теста на времето като запази естествените си сили и красота.

Третият стълб в уникалността на марката е подходът към слънцето, наречен “грижа под слънцето”. Идеята е не да действаме против слънцето, а с него, като използваме само позитивните ефекти на слънчевата светлина върху кожата. Това е напълно възможно, защото човешкият организъм е съвършено творение и притежава естествени защитни механизми срещу влиянията на околния свят, в това число и слънцето. Това, което правят продуктите на ESTHEDERM е да стимулират естествените защитни механизми на клетките, което дава възможност и на най-чувствителните и светли типове кожа да се наслаждават на слънчевите лъчи и да придобият естествен, красив тен без стареене на кожата.

Четвъртата фундаментална отличителна черта на ESTHEDERM е професионалният подход. Марката е в най-добрите професионални салони за красота във Франция вече повече от 40 години. Създадена от професионалисти, които използват екобиологията в полза на естетиката, марката е и предпочитана от професионалистите от козметичните салони, защото гарантира изключителни резултати и оптимална толерантност към типовете кожа.

Свързани продукти

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари