БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Ненчо Балабанов: Обичам да си комуникирам с публиката

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (1 вота, средно: 5,00 oт 5)
Loading...

Ненчо Балабанов е един от любимците на екипа на АПТЕКИ 36.6 и едно от най-обичаните лица в Българския Ефир. През 2015 г. името му нашумява с победата в хитовото шоу за звездни преобразявания на NOVA – “Като две капки вода“. Малко по-късно става част от екипа на “Господари на ефира“. 

Успоредно с НАТФИЗ сте кандидатствал и в НБУ със специалност поп пеене. Защо предпочетохте НАТФИЗ? Пеенето помогна ли Ви като актьор?

По-скоро е обратното. Започнах изявите си на сцена през 1995 година и то с пеене. Записах актьорско майсторство през 1998, за да допълня творческите си умения и да разширя спектъра на талантите. 

През 2014 година ставате популярен с имитациите си на Бойко Борисов. Как започнахте да се занимавате с тях? Към днешна дата запознахте ли се лично с премиера? 

Да, запoзнахме се съвсем случайно на едно светско събитие. Беше интересна среща и си поговорихме доста приятно. Беше забавно. 

Кое е любимото Ви превъплъщение от телевизионното шоу “Като две капки вода”, което спечелихте през 2015 година? С какви предизвикателства се сблъскахте тогава?

Ох, това е труден въпрос. Направих дванадесет образа, които изградих и изпълних с много любов и настроение. Tрудно е да излъча един любим, но, може би Ерос и Енрике са ми фаворити. На Деян Неделчев се забавлявах от сърце и се смях много, докато ме гримираха и влизах в образ. 

Разкажете някоя запомняща се ситуация зад кулисите на “Господари на Ефира”. 

Обичам да си комуникирам с публиката в студиото, освен с камерите и със зрителите пред екраните. Понякога има хора в публиката, с които като размениш няколко думи и имаш усещането, че вече сте първи приятели. Имаше един такъв случай наскоро – човекът се провикваше по време на самите снимки с повод и без повод – “браво, Ненчо”, “а, така”, “ей това е” и едвам заснехме епизода. Беше забавно, въпреки това. 

Кой е любимия Ви аниманицонен герой, който сте дублирали на български език?

Може би зебрата от Мадагаскар 1 и Пандата от КунгФу Панда. Тези два образа са най- близки до мен. Особено Марти-зебрата. Позитивен, предпочита да не се ядосва за нищо и да гледа на живота с усмивка. 

Някои твърдят, че влечението към актьорството се предава по наследство. Синът Ви има ли интерес към тази материя?

О, да, много е артистичен и пее много добре. Но към този момент набляга на рисуването и видео-монтажа. Анимация и прочие. Мноооого талантлив е и в това отношение и дори вече учи Художествена специалност в 8-ми клас. 

Какъв е Ненчо Балабанов в живота извън сцената? 

Надявам се също толкова забавен и интересен. Разбира се, понякога и аз имам нужда да си почина и позаредя и очаквам от околните да разкажат нещо забавно и да развеселят мен. заобикалям се с позитивни и усмихнати хора. Не понасям оплакването и мрънкането, особено за глупости. Гледам да си съхранявам нервната система и да стоя далеч от “тъмната страна”. 

Какво да очакваме от Вас от тук нататък?

Два нови Концерт Спектакъла с Филхармонията на Бургас и Русе. Нова песен, много скоро, надявам се да е готова. Продължаваме и снимките на Господари на Уеба и се надявам да можем всяка седмица да радваме зрителите и да продължаваме да им помагаме. Предстои нов комедиен сериал през пролетта по Нова, който заснехме това лято. Дай Боже и развитие и тениса. Много ме забавлява и разтоварва този спорт, дори малко прекалявам понякога с турнирите. Сега правя физиотерапия на рамото с Физиотерапевта на Гришо, който е невероятен специалист и много забавен и готин човек. Така че, след като възстановим 

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари