БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Какво говори формата на стъпалата и пръстите на краката ви за вашата личност?

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (3 вота, средно: 4,67 oт 5)
Loading...

Независимо какво мислят хората, личностните тестове са завладяващи и интересни – чрез тях може да научите повече за вашия характер или за този на приятелите и семейството ви.

Има безброй опции за това – от изучаването на вашия хороскоп до отговорите ви на различни тестове. Най-новият ни фаворит обаче дава изключително точен анализ, базиран на формата на пръстите на краката ви – с него може да научите какви са чертите на характера и личността ви.

Има четири основни типа стъпала и форми на пръстите, които определят вашия характер и начина, по който мислим.

Римско стъпало

Този тип стъпало и форма на пръстите на краката  говорят за уравновесен и общителен човек с балансирана и добре пропорционална форма на тялото. Притежателите на такива стъпала са винаги готови да научат нови неща и да опитат нови преживявания. Това е отличителна черта на пътешествениците – хора, които обичат да откриват нови култури. Хората, които имат пръсти, оформени по този начин, са изключително приятелски настроени личности. Те харесват повечето хора около тях и като цяло се справят отлично с негативни и капризни личности.

Гръцко стъпало

Известно също като „Огнено стъпало“, отличителната му черта е по-дълъг втори пръст от останалите пръсти на краката. Такава форма на стъпалото притежават хората, които са активни, наслаждават се на спортни дейности, креативни са и ентусиазирани от нови идеи. Те успяват да мотивират и насърчават хората около тях. Възможно е  обаче да бъдат и много импулсивни, което понякога може да доведе до прекомерен стрес. Притежателите на такова стъпало са много забавни и винаги имат гениални планове. Умеят да се забавляват качествено.

Квадратно стъпало

При това стъпало формата и големината на всички пръсти са почти еднакви и имат квадратна форма. Собственикът на такова стъпало и пръсти  обича да размишлява и безмилостно да изследва всяко решение, като винаги претегля положителното и отрицателното. Носи в себе си много практичност и надеждност и наистина можеш да разчиташ на него. Хората с квадратни стъпала са невероятно търпеливи, прагматични и честни, винаги намират изход от трудни ситуации и са царе на дипломатичните решения.

Тясно и удължено стъпало

С удължена и тясна форма, това стъпало се отличава с пръсти, които са приближени един до друг и голям пръст, който се стеснява към върха си. Това стъпало принадлежи на  любопитни хора, които обаче не обичат да споделят много за себе си. Често променят настроението си и са доста импулсивни. Тази форма прилича доста на римското стъпало.

Но формата на стъпалата не е всичко…

Например, тези с малки крака обичат живота и се наслаждават на забързана работа, докато по-големите и широки стъпала са характерни за хората с най-голямо желание да успеят в нови начинания. Кривите пръсти са знак, че притежателят им се отказва лесно, дългите пръсти означават амбиция, а обемен голям пръст символизира висока степен на рационалност.

Свързани продукти

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари