БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Имунитетът се нуждае от помощ през есента

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Дойде сезонът, в който кихането, подсмърчането и кашлицата се превръщат в наш постоянен спътник чак до пролетта. Организмът се изтощава, слънчевите лъчи вече са оскъдни, а защитните му сили рязко намаляват. Това означава, че трябва да му помогнем, ако искаме да се радваме на жизненост и здраве през студените месеци.

Устойчивият и силен имунитет е привилегия на онези, които полагат грижа за себе си и се стремят да го запазят. Ако не сте започнали, направете го още сега и осигурете на тялото си необходимата защита, за да се справя успешно със сезонните предизвикателства.

Когато имунитетът е устойчив, той се грижи да съхрани равновесието в организма, независимо от промените в заобикалящата го среда. Всички съставни елементи на имунната система действат в изключително добър синхрон и взаимодействие, за да се противопоставят на агресията на вируси, бактерии и гъбички, проникнали в тялото. Когато в него попаднат чужди тела, причиняващи инфекции, лимфоцитите образуват антитела срещу тях. Когато обаче имунитетът е слаб, клетките не могат да произвеждат антитела достатъчно бързо и чуждите тела нахлуват в организма.

Есента е период, в който тялото се нуждае особено силно от укрепване на имунитета! 

Най-добрият начин, разбира се, е да го направим с природни средства, които нямат странични ефекти и са способни да изградят по естествен път един здрав и устойчив имунитет. Имунохeлт Форте е вашата надеждна подкрепа за постигане на висок имунитет в периода между зимата и пролетта. 

Това е високоефекивен сироп със силата на 5 природни имуномодулатора, които спомагат за засилване на имунитета на цялото семейство. Една перфектна природна комбинация, в която са събрани натуралните екстракти от Лактоферин, Ацерола и Черен бъз. Добавени са Бета глюкани, Инозитол (Витамин В8) и Цинк. 

ЛАКТОФЕРИНЪТ тонизира и подобрява общото състояние на детския организъм. 

АЦЕРОЛАТА е отличен източник на антиоксиданти, протеини, желязо и калций. Тя е сред първенците по съдържание на витамин С.

ЧЕРНИЯТ БЪЗ също е на челна позиция сред най-добрите натурални средства, които подпомагат функцията на имунната система.

БЕТА ГЛЮКАНИТЕ спомагат за повишаване естествената защита на тялото.

Съдържащите се ИНОЗИТОЛ и ЦИНК в Имунохелт Форте подпомагат правилната обмяна на веществата и спомагат за повишаване устойчивостта на организма срещу различни неблагоприятни фактори на външната среда.

Имунохелт Форте е изцяло природен продукт, лесно усвоим и под течна форма. Изключително подходящ за деца!

Свързани продукти

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари