БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Имунис – мощен, безопасен и прецизно разработен

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (1 вота, средно: 5,00 oт 5)
Loading...

Какво можете да направите, за да предпазите децата си от безкрайното множество микроби и вируси, с които се срещат? Да, в известен смисъл боледуването е просто част от това да си дете, и понякога в действителност допринася за изграждане на имунната система. Всички идваме на този свят с ненапълно развита имунна система.  

Постепенно децата доразвиват своя имунитет като се борят с различни заобикалящи ги видове микроби, вируси и микроорганизми, затова много педиатри считат, че е нормално на година да бъдат прекарани от шест до осем настинки, пристъпи на грип или ушни инфекции.

Предвид това, някои здравословни навици могат да допринесат за укрепване на имунната система на децата, за по-ефективна борба с патогените и по-бързо възстановяване след боледуване. Много родители питат: Какво можем да направим, за да бъдат децата ни здрави? Има ли начини за подсилване на имунната система и предпазване от COVID-19 и други болести?

Най-добрият начин за поддържане на имунната система преди всичко е предприемане на необходимите мерки за здрава имунна система. Колкото и скучно да звучи, това е доказано и вярно.
Ето какво можете да направите, за да бъдат вашите деца здрави през цялата учебна година.  

Осигурете им здравословно хранене – хранителен режим, богат на плодове и зеленчуци – препоръчват се пет порции дневно, както и пълнозърнести храни и постни протеини. Здравословната диета включва също млечни продукти или друг източник на калций, и полезни за здравето мазнини, като растителни масла.

Постарайте се да спят достатъчно – количеството сън, от който детето се нуждае, варира с възрастта – от 12 до 16 часа дневно при бебета до 8 до 10 часа при подрастващи, и е различно при всяко дете; някои деца просто се нуждаят от повече сън от други.

Насърчавайте физическата активност – спортуването ни поддържа здрави и намалява риска от заболяване. Децата трябва да бъдат физически активни поне един час дневно. „Активни“ не означава непременно спортуване или посещения на тренировъчна зала; това може да бъде игра на площадката или излизане на разходка.  

Конролирайте стреса – стресът влияе отрицателно на здравето и ни прави по-податливи на инфекции. Постарайте се децата да имат време за игра и достъп до мероприятия и хора, които ги правят щастливи.

Подсилете имунната им система с висококачествени и медицински доказани нутрицевтични продукти – малките и прохождащите деца все още се нуждаят от някои хранителни вещества и витамини за подсилване на имунната система и осигуряване на защита срещу всички вредни микроорганизми, с които се срещат в класната стая или вкъщи. Ето някои доказани и ефективни съставки, дадени ни от Майката Природа: 

Коластра – коластрата е първото майчино мляко, освобождавано от млечните жлези след раждане.
То е богато на хранителни вещества и антитела и антиоксиданти, допринасящи за изграждане на имунната система на новороденото. Коластрата е нещо повече от първото мляко, което бебето приема след раждането. Тя е богата на хранителни вещества и антитела, които помагат за борба с инфекциите и защитават вашето бебе. Коластрата спомага за създаването на мощен, уникален имунитет, който само тя може да осигури.

Бета глюкани – ежедневният прием на бета глюкани, съставка на хлебната мая, може да намали с 66% честотата на инфекции на горните дихателни пътища при деца, както е демонстрирано в рандомизирано клинично проучване, възложено от производител на продукта Wellmune.

Пробиотици/пребиотици – също така е важно децата да приемат добър източник на пробиотици.
Червата са населени с огромен брой бактерии. Някои от тях са полезни, а някои не, и пробиотиците спомагат за поддържане на по-добър баланс между полезни и вредни бактерии. Пробиотиците са растителни фибри, които стимулират растежа на „добрите“ бактерии.

Витамин D – макар, че децата получават витамин D основно чрез излагане на слънчева светлина, това става по-трудно при използване на слънцезащитни средства, през по-хладните месеци и през учебната година.

Цинк – цинкът е един от най-важните минерали, който спомага за подсилване на имунната система на детето.

Витамин C – витамин C е жизнено важен за поддържане на цялостното здраве на тялото и присъства в големи количества в имунните клетки. В проучвания е демонстрирано, че децата, получаващи витамин С в достатъчни количества, се възстановяват по-бързо при заболяване и имат по-здрава имунна система в сравнение с децата с дефицит на витамин С.   

Сън Уейв Фарма използва естествени и природни съставки, чиито свойства са доказани през хилядолетия употреба за лечебни цели и потвърдени в научни проучвания в ежедневната практика. Тези съставки са не само полезни, но и не водят до нежелани реакции от страна на чувствителния детски организъм. Нещо повече, всяка една съставка е валидирана в обсервационни проучвания в условия на клиничната практика, под стриктния контрол на водещи педиатри. Това е което прави Сън Уейв Фарма  лидер в производтвото на нутрицевтични продукти.

Детството е период на бърз физически и умствен растеж, през който се активират и имунните отговори на развиващия се организъм.

Имунитетът е отделна вселена в човешкото тяло, която при децата се развива постоянно. Добрият продукт за стимулиране на имунитета не трябва да възпрепятства този естествен процес на развитие, а да помогне на детето при необходимост.

Имунис – осигурява правилната защита, без да води до свръхстимулиране на имунната система. Той действа само при наличие на патогенен фактор, предотвратява инфекциите на дихателните пътища и скъсява периода на възстановяване.

Специално предназначената за деца формула Имунис (Imunice) създава и поддържа здравословна чревна микробиота, предотвратява задържането на патогени и инфекциите, активира пряко имунната функция и съзряването на имунната система, за постигане на балансиран имунен отговор: 

  1. Доказана ефективност в обсервационни проучвания под контрола на медицински специалисти.
  2. Съдържа коластра – съставка на “първото мляко” с високо съдържание на лактоферин,  IgA и IgG антитела и растежни фактори, всички допринасящи за висок имунен отговор.  
  3. Съдържа Wellmune – уникален бета-гликан, който подобрява функционирането на имунната система, като повишава способността на белите кръвни клетки да откриват и унищожават потенциалните патогени. 
  4. Съдържа Prebilac – природен пребиотик, за поддържане на здравословна чревна флора и стабилна имунна система.

Подсилете имунната система на вашите деца. Изберете Имунис – мощен, безопасен и прецизно разработен продукт.  

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ

Минималната препоръчителна продължителност на употреба е 1 месец по 1 саше на ден.

Свързани продукти

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари