БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

ИДЕИ ЗА КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Коледа е най-светлия празник в годината, изпълнен с вълшебство, топлина и уют в сърцата. Тя ни прави по-усмихнати, по-сърдечни и по-добри един към друг. Заражда отново детското в нас и желанието да зарадваме приятели и роднини си с красив, стоплящ сърцето подарък. Ето и някои идеи за подаръци и начини как да заредите с усмивки и прекрасни емоции всеки ваш близък.

Подари преживяване

Да подариш приятно преживяване на човек, когото обичаш е едно от най-нежните чувства. Какво по-хубаво от малко духовна култура с билети за театър/концерт или пък наслада за душата с посещение на винарна изба с дегустация или дегустация на уиски. За любителите на приятни усещания можете да подарите СПА процедура – масаж, почистване на лице, терапия за коса във фризьорски салон. А за хората с гореща кръв е много подходящ ваучер за латино танци за двойки или пък народни. За най-любознателните би подхождал онлайн курс за придобиване на нови умения – кулинарни, професионални и т.н.

Семейни подаръци

По Коледа всички пътища водят към дома. Най-добрият от всички подаръци, около всяка коледна елха е присъствието на щастливо семейство, в което всички се прегръщат. Затова тук може да заложите на чаши със забавни надписи, тениски с тематични щампи – мама, татко и дете, тематични калъфи за мобилен апарат, халати и кърпи за баня, чадъри, ключодържатели с номерата или марките на колите, аксесоари за вино или селекция от вина, кошница за пикник, настолни игри – монополи, не се сърди човече и др.

Oт АПТЕКИ 36.6 и онлайн на 366.BG

Коледният сезон е времето за разпалване на огъня на гостоприемство, както и гениален пламък на благотворителност в сърцето ни. Жизнерадостта е не само признак за здраве, но и най-доброто средство за избягване на болести. Затова подаръците, свързани със здраве са вечната класика, която винаги влиза в употреба. Ето някои предложения от богатия ни асортимент

Това са само малка част от идеите ни за подаръци, свързани със здравето на вашите близки. За още многобойни идеи попитайте нашите фармацевти или разгледайте нашия уеб сайт, където ще намерите безброй подаръци за всеки вкус и нужди!

Целия екип на верига АПТЕКИ 36.6 Ви пожелава тиха, спокойна и пълна с мир и хармония Коледа. Нека твоите подаръци бъдат усмивките на семейството ти и много здраве през цялата година!

Свързани продукти

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари