БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

ХОРОСКОП за месец юли 2023

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (1 вота, средно: 1,00 oт 5)
Loading...

Анелия Лечева-Христакиева

Астролог

Анализ на рождена карта, синастрия (съвместимост на партньори), елекция (избор на подходящ момент), бизнес астрология.

Можете да си запишете час на тел. 0898666838 или e-mail: [email protected]

_______

Овен

Напрежението в комуникацията с най-близките ви хора може да ви накара да избухнете и да реагирате твърде емоционално. Не прибързвайте с изводите. Ако ви е възможно, останете няколко дни насаме. Възможни са проблеми с храносмилателната система, за което е добре да се обърнете към специалист. Периодът след 04. юли 2023 е благоприятен за разтоварващ режим – избягвайте за две седмици млечните продукти.

Телец

Силно благоприятен и стабилизиращ период по отношение на финанси, кариера и реализация на плановете ви. Възможностите ви за изява се увеличават, така че месецът не е благоприятен за почивка и забавления, а за действия. В сферата на взаимоотношенията е възможно напрежение с вашата половинка. Нуждата ви от течности в този период е завишена, така че заложете на течни храни и много вода, за да се чувствате във форма.

Близнаци

Ще чувствате желание да прекарвате повече време с партньора си, така че е добре да предприемете действия, за да прекарате време само двамата. В настоящия месец няма да имате потребност за активни социални събития, така че е твърде вероятно да се изолирате от приятелите си. Разбира се това е временен ефект и когато отмине, отново ще се завърнете към активното социално общуване. Възможни са проблеми с шийните прешлени, внимавайте и не стойте на течение.

Рак

Помислете за промените, които искате в живота си. Периодът е активен по отношение на залагането на основа за потенциалните промени, свързани с начина ви на реализация. Медитацията и времето за почивка ще ви се отразят много добре. В първата половина на месеца е възможно да приключите отношения, които вече са се изчерпали – лични или служебни. Избягвайте люти и пикантни храни – възможни са проблеми с жлъчката.

Лъв

Любов, забавления и много емоции ще бъдат постоянен ваш спътник през настоящия месец. В края на месеца Венера става ретроградна във вашия знак, така че е твърде вероятно стари любовни партньорства да се появят на вашия хоризонт. Добре е да изчакате до месец септември, за да осъзнаете дали наистина искате да дадете шанс на старата любов. Обърнете внимание на сърдечно-съдовата система и гръбначния стълб, те са уязвими проблемни зони през месец юли.

Дева

Периодът е подходящ за пътувания, почивка и планиране на образование или повишаване на знания и квалификация. На физическо ниво енергията ви ще бъде по-ниска. Затова не се натоварвайте физически и бъдете по-умерени в спортните си занимания. Възможни проблеми с кръвната захар. Добре е да направите диета без въглехидрати за една-две седмици.

Везни

Организирането на работните ви задължения, както и работата с документи ще се случват с голямо напрежение, но все пак ще завършите успешно края на месеца. От една страна месецът е много динамичен, но от друга ще съумеете да се почувствате удовлетворени от свършената работа. Внимавайте с нервното напрежение, възможни са проблеми със съня. Избягвайте стимулиращи напитки и наблягайте на храни с високо съдържание на магнезий и витамин В.

Скорпион

Финансовата сфера и темите, свързани с покупко продажба и инвестиции в недвижимост, са най-силните акценти за месеца. Добре е обаче сделките да бъдат до 20. юли 2023, защото периодът след това не е подходящ за големи инвестиции и разходи. Възможно е да има напрежение в семейството и трудни сделки с бизнес партньори. Въпреки трудностите обаче, ще съумеете да излезете от кризата. Първите няколко дни на месеца са крайно опасни за травми, така че избягвайте екстремни спортове и шофирайте много внимателно.

Стрелец

Късметът ви в настоящия период ще идва благодарение на контакти с чужденци. Добре е да се възползвате от всяка една възможност за пътуване в чужбина. Активен период за любов и планиране на деца. Това обаче важи до 20. юли 2023. В последните 10 дни на месеца преразгледайте плановете си и вижте къде хвърляте излишна енергия. Не експериментирайте с диети, защото това ще ви се отрази на хормоналния баланс. Бъдете умерени в храненето, но не се лишавайте.

Козирог

Плутон отново се върна във вашия знак, за да може в следващите месеци за последен път да решите промените, които трябва да направите. За тези от вас, родени в последните дни на козирога, периодът може да е много труден и изпълнен със забавяне и пречки. Дисциплината и организацията в този месец трябва да бъдат задължителна част от вашата изява. Планирайте, мечтайте, подредете дните си и ще имате успеха, към който се стремите. Възможно е изострянето на проблеми, свързани с тънките черва. Въздържайте се от дразнещи червата сурови храни.

Водолей

Напрежението в месеца ще дойде от нарушаването на сделки и договори. Възможно е да се разочаровате от хора, които няма да изпълнят това, което сте се договорили. Периодът не е подходящ за съдружия и партньорства, както и за стартиране на нови съвместни начинания. За тези от вас с проблеми в костно-ставния апарат, е добре да се консултирате със специалист, защото е възможно поява на възпалителни процеси.

Риби

Може да си позволите да рискувате сигурността в работата и да предприемете действия за промяна. Въпреки че страховете ще бъдат част от начина ви на изява, още дълго време е добре да помислите дали се чувствате вдъхновени от това, което правите. Профилактичните прегледи на гърди и полова система са препоръчителни в настоящия месец за дамите от знака.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари