БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Хороскоп за месец Януари 2022

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (1 вота, средно: 1,00 oт 5)
Loading...

Хороскопът е изготвен от Теодора Терзиева.

Овен

През Януари ще търсите баланс между кариерата и личния си живот. Ще имате възможност да изградите добра рутина и да се грижите по-добре за физическото си състояние. През Януари месец ще наблюдаваме ретроградна Венера, което ще остави своя отпечатък върху всички зодии. Tова ще доведе до нови запознанства и промяна в социалната среда. През втората част от месеца е добре да преусмислите всички големи покупки и подписването на големи сделки и взимането на важни решения.

Телец

Януари месец предоставя големи възможности за вас. Ще намерите себе си между книгите, ученето, преподаването и обогатяването на общата си култура. Ще се фокусирате върху работата си или учебната дейност. През втората половина на месеца трябва да избягвате взимането на големи решения, свързани с вашетo бъдеще. Ще ви изкушават много скъпите вещи, дори и да купите нещо, пазете касовите бележки в случай, че преoсмислете в по-късен етап.

Близнаци

Близнаци, ще имате малко хаотичен месец Януари, но това не е нищо ново за вас. Ще успеете да се справите като използвате гъвкавоста си и чувството си за хумор. През това време ще трябва да преосмислите разходите си и вашите доходи. Правете разумни покупки. Ако пътувате, подгответе хубава книга и приятна музика, които ще бъдат ваш спътник в часовете на чакане. Възможност за развитие и разширяване.

Рак

Раци, за вас месец Януари е изключително важен. Датата 17 е от значение. Ще се изяснят много важни неща, ще разберете истини. Предстои голяма трансформация в кариера или личен план, а защо не и двете. Добре разполагайте с финансите си и се въздържайте от големи инвестиции. Бъдете в изчакваща позиция.

Лъв

Представителите на зодия Лъв ще усетят доста силно ретроградията, които ще се случват през месец Януари. Ще изпитвате затруднения в комуникацията си и воденето на социален живот. Дава ви се възможност да изградите здрав баланс. Необходимо е да си създадете добра рутина и да спортувате редовно. Изисква се добра грижа за себе си и добра диета.

Дева

Това е вашият месец! Готови сте. Ще откриете много енергия и жажда за креативност. Светлините ще бъдат насочени към вас, изисква се само да оставите срама и критичността в миналата година. Ще търсите изява. Предстои промяна, трансформация. Ще търсите детска енергия – музика, танци и игри. Месец Януари е подходяващ за нови проекти.

Везни

За вас Везни, месец Януари ще е напрегнат. Крайни срокове, работа и проблеми в личния или по-скоро романтичния живот. Не оставяйте половинките си на заден план. Бъдете сигурни, че премисляте думите преди да ги изречете. Бъдете толерантни и сдържани. Избягвайте физическите занимания. Вашата зона на комфортще ще бъде сред природата. Отново трансформация и промяна. Ще срещнете стар познат или ще пътувате към място, на което вече сте били.

Скорпион

Като феникс от пепелта ще се преродите, което е нещо нормално за зодия Скорпион. При вас трансформацията винаги е на лице. Отнасяйте се внимателно към нови предложения и възможности. Опитайте се да овладеете притесненията си и да се фокусирате. Очаква ви работа. Вярвайте на интуицията си. Ще привличате нови хора и ще създадете нови приятелства, което ще е нещо нова за вас.

Стрелец

Стрелци, знам че това ще е много трудно за вас, но през месец Януари ще се наложи да бъдете много сдържани. Бъдете уверени, но преосмисляйте всеки един ход и всяка своя дума. Проверявайте ключовете си и важните вещи, които носите със себе си. Ако ще пътувате, бъдете сигурни, че сте взели със себе си хубава книга или сте с приятна и весела компания, възможно е пътуването да се отложи или преустанови.

Козирог

През месец Януари, ще се радвате на много късмет и успехи в професионален план.
Внимателно преосмисляйте връзките си. Не се доверявайте лесно. Имате нужда от промяна. Може да освежите дома си или променете нещо във външния си вид. Намерете време за себе си.
Ще имате изключително много енергия, която ще привлече и нови запознанства.

Водолей

Водолеи, не поемайте излишни рискове, които ще повлияят на финансовото ви състояние. Януари ще мине бавно и скучно за вас, но се опитайте да съберете достатъчно енергия, защото ще ви е нужна за идните месеци. Комуникацията ще е трудна, но не невъзможна. Опитвайте се да не приемате всичко много лично и използвайте по-често чувството си за хумор.

Риби

Риби, водещо за вас този месец е развитието, надграждането и увеличаването. Бъдете смели.
Месецът не е подходящ да купувате техника. В личен план ще имате недоразумения, но ще имате възможност да промените всичко, което не ви харесва и да се срещнете с много нови хора. Втората половина на месеца ще се чувства малко изгубен и това е шанс да откриете себе си и да разберете кое ви харесва и с какво искате да се занимавате. Помогнете на някой в нужда и бъдете оптимистични. Въздържайте се от пътувания и големи покупки.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари