БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

ХОРОСКОП за месец септември 2023

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Овен

Идеите и начина ви на общуване в работата няма да бъдат разбрани в настоящия месец. Не предприемайте действия, свързани с промяна на работата си, изчакайте до следващия месец. Периодът е подходящ за отказване от вредни навици, за преразглеждане на режима ви на хранене и за въвеждане на методи, свързани с подобряване на здравето.

Телец

Енергията на месеца ще бъде свързана с темата за любовта. Възможно е да възобновите стари и вече приключили взаимоотношения, но те няма да продължат дълго. От друга страна сега е моментът да изчистите проблеми с децата ви, в любовната ви връзка и в започнатите творческите начинания. Ще успеете да видите дребните проблеми, които сте пропуснали във времето и да ги подобрите.

Близнаци

Чувствате се достатъчно стабилни в кариерата си и това може да ви накара да предприемете действия, свързани с инвестиция в недвижим имот. Съветвам ви да не прибързвате и да изчакате няколко месеца преди да рискувате с големи кредити. Възможно е да имате здравословен проблем, който да ви накара да забавите темпото на ежедневието си.

Рак

Сега е времето, в което може да се възползвате от възможността да предоговорите условия по стари договори. Търсете по-добри условия на договорите, които сте подписали и ще спечелите от това. В близкото ви обкръжение е вероятно да има напрежение породено от битови проблеми. Не бързайте да правите изводи за хората около вас и не реагирайте твърде емоционално.

Лъв

В настоящия период може да сте склонни да похарчите голяма сума пари за нещо, което е твърде непрактично. Внимавайте в този период да не станете жертва на финансова измама. Не давайте и не взимайте пари назаем, защото е твърде вероятно да не сте преценили добре риска от подобна постъпка. Вероятно в обкръжението ви ще се появят нови и интересни хора, с които след време може да имате ползотворно сътрудничество.

Дева

Желанието ви да утвърдите себе си може да ви провокира да говорите повече отколкото е нужно. Възможно е да се появят проблеми в личните ви взаимоотношения заради потребността да наложите своето мнение. В настоящия месец не сте способни да възприемете друга, различна от вашата гледна точка, което го прави неподходящ за преговори и договори. Избягвайте да планирате дълги пътувания или го направете в последните дни на месеца.

Везни

Положете усилия да хармонизирате отношенията с половинката си. Времето е подходящо за планиране на романтични пътувания, в които да сте насаме с партньора си. Социалният ви живот и взаимодействието с големи групи от хора могат да ви накарат да не се чувствате особено добре. Време е да помислите какво не ви удовлетворява в работната среда и да положите усилия да го промените.

Скорпион

След средата на септември проектите, които сте стартирали, ще започнат да се развиват. Време е да развиете стратегията си за бизнес начинанията и да започнете да планирате. Не бързайте обаче с подписването на договори, а изчакайте октомври.

Стрелец

Големите амбиции, високомерието и високото мнение за себе си могат да ви създадат проблеми. Идеите ви няма да срещнат подкрепа, а борбата ви да се наложите по-скоро ще доведе до проблеми отколкото до положителен резултат. Възможно е да имате проблем с изпити, образование и властта. Не е благоприятен момент за пътувания.

Козирог

Повишеният прилив на енергия в настоящия месец може да ви накара да поемате излишни рискове, свързани с желанието ви да се развивате и да инвестирате. Не прибързвайте, а изчакайте периода след 20 септември. Благоприятен период за физическо въстановяване и оздравителни процедури. Обърнете внимание на здравето си.

Водолей

Кризисен период за партньорските взаимоотношения. Не сключвайте договори, не предприемайте стъпки за нови бизнес партньорства и не инициирайте съдебни дела. Периодът е благоприятен да намерите решения на трудни ситуации, които са започнали преди месеци.

Риби

Вероятност от усложнения в работата ви. Не разчитайте на повишение или признание за вашата ефективност. Добре е да избягвате проявите на егоизъм и налагане на мнението си. Възможно е да се почувствате жертва на интрига. Опасност от усилване на симптоми, свързани с хронични заболявания.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари