БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Хороскоп за месец Септември 2022

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Анелия Лечева-Христакиева

Астролог, гр. Пловдив

Анализ на рожденна карта, синастрия (съвместимост на партньори), елекция (избор на подходящ момент), бизнес астрология. Можете да си запишете час на тел. 0898666838

___

Овен

Възможни са проблеми с общуването, влошаване на отношенията с партньора, сътрудниците и конкурентите ви. Не успявате добре да чуете какво ви се казва и смятате, че само вие сте прави. През този месец избягвайте да подписвате договори и не се опитвайте да убеждавате тези срещу вас в това, което вие смятате, че е правилно. Не е благоприятен период за сключване на брак и планиране на пътувания.

Телец

Проблемите и кризите на работното ви място ще ви накарат да търсите решения заради липсата на съгласуваност с вашите колеги. Внимавайте с документите и проверявайте това, което сте написали, по два пъти. Има опасност от простудни заболявания, травми и аварии с превозни средства. Затова избягвайте доколкото ви е възможно продължителното шофиране. Периодът е подходящ за профилактика на здравето и отказване от вредни навици.

Близнаци

Флиртът и забавленията през настоящия месец могат да доведат до формиране на взаимоотношения, които независимо, че ще бъдат много приятни, едва ли ще продължат дълго. Въпреки това общуването, спорта и заниманието с хобито ви ще бъдат нещата, които ще ви карат да се чувствате добре.

Рак

Може да получите неприятни новини, свързани със семейството или недвижимите имоти, които притежавате. Периодът е изключително напрегнат по отношение на договори свързани с недвижимост. Затова ги отложете за следващия месец. Не настоявайте на своето, а се вслушвайте в това, което близките ви казват.

Лъв

Повишава се находчивостта ви и съобразителността. Въпреки това ретроградният Меркурий ще забави плановете ви по отношение на пътуванията, които планирате. Насочете енергията си в общуване с близките ви хора. Времето е подходящо, за да преразгледате противоречията с братя и сестри и да намерите баланса в общуването ви.

Дева

Макар да разбирате, че времето е пари, е добре да бъдете по-разсъдливи и да планирате финансовите си потоци. Действайте, без да бързате по отношение на финанси и инвестиции. Ретроградният Меркурий ще активира финансите ви и ще даде възможност да преразгледате доходите си. Ако прецените, че не сте доволни, изчакайте септември – направете промените в целите или работното си място.

Везни

Възможно е да станете жертва на интриги и слухове, които да навредят на репутацията ви. Независимо каква информация ще дойде при вас, не прибързвайте да реагирате, а първо се убедете в нейната правота. Заради прекалената си самоувереност на работното място е възможно да допуснете сериозни грешки. Проверявайте документите и съобщенията, които изпращате.

Скорпион

Не афиширайте това, което мислите през настоящия месец. По-добре запазете това, което има да казвате на другите за себе си и го премислете. Възможните проблеми в комуникацията и спонтанното говорене могат да навредят на отношения, които сте изграждали дълго време. Останете сами или се обградете с много тесен кръг от хора, с които да общувате през този период.

Стрелец

Периодът е благоприятен за решения, свързани с нови начинания, планове и обучение. Не бързайте обаче да стартирате новото начало, а само изчистете стъпките, по които да тръгнете през месец октомври. Ревизия на приятелствата може да доведе до излизане на хора от живота ви, но е и твърде вероятно хора, които не сте виждали с години да се завърнат отново в ежедневието ви.

Козирог

Несъгласуваност на действията, разсеяност или сгрешена информация могат да доведат до проблеми на работното ви място. Разногласията с шефовете ви е възможно да ви накарат да вземете спонтанно решение за промяна, но не прибързвайте с кардиналните решения. Внимавайте с подписването на договори и служебни документи.

Водолей

Обърнете се към професионалист по отношение на казусите си, свързани със закона. Сега е времето да преразгледате бъдещето си – какво ще учите, какво искате да работите и посоката, в която ще се развивате. Възможно е да планирате дълго пътуване, което обаче няма да се състои в настоящия месец.

Риби

Ставате по-подозрителни и най-малката критика или забележка от човека срещу вас може да ви накара да се обидите или да видите заплаха, която реално не съществува. Неприятни новини, грешна информация и проблеми при работа с документи ще ви накарат да се чувствате депресирани. Не бързайте с изводите, а първо изчакайте емоционална яснота.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари