БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

ХОРОСКОП за месец октомври 2023

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Овен

Ще проявявате активност по отношение на въпросите, свързани с партньорството и бизнес сътрудничеството. Ще сте насочени в това да бъдете обществено активни и ще имате взаимодествия с различни хора. В настоящия месец обаче ще сте особено чувствителни към забележки и критика, което може да ви направи груби към хората, на които държите.

Телец

Желаете повече да си почивате, да се занимавате с неща, които са ви приятни, вместо да полагате големи усилия в работата. Лекотата, която ще имате по отношение на романтиката, ще ви направи привлекателни за срещуположния пол. Внимавайте в първите 10 дни на месеца – не са подходящи за финансови операции и рискови инвестиции.

Близнаци

През периода са възможни нови запознанства, които впоследствие биха могли да преминат в по-сериозни взаимоотношения. Активира се общуването и деловите контакти с хора, които имат необходимите връзки, за да ви бъдат полезни. Работата с документи и институции ще се върши бързо и ефективно.

Рак

В настоящия месец действията ви могат да бъдат твърде смели и рискови, но вие вярвате, че може да се справите с всичко. Подходящо време за нови начинания, презентации, изява. Увереността в себе си ще ви помага и в успеха в любовните ви взаимоотношения.

Лъв

Добър период за оформяне на документи и важни книжа. Кратките пътувания ще бъдат успешни и много приятни. Във втората половина на месеца ще отделяте голямо внимание на дома, родителите и децата си. Действия, свързани със сделки на недвижимост ще бъдат успешно реализирани.

Дева

През този период се засилва интереса към паричните дела, мисленето става по-практично, появяват се нови идеи, свързани с финанси. Възможно е да получите допълнителни доходи от сътрудничество с други хора. Пътуванията в този период са свързани с пари или нови възможности за бизнес сътрудничество.

Везни

През настоящия месец се засилва социалната ви активност. Съвместна работа с хора, които са ви приятели, може да доведе до успешна реализация. Практичността и ефективността ви ще карат хората около вас да търсят мнението и помощта ви.

Скорпион

Действате, подчинявайки се на подсъзнателните си импулси. Не афиширайте намеренията си и плановете – говорете за вече свършената работа. Възможно е да чувствате голямо напрежение, свързано с преумора, което да се отрази на съня ви. Намерете време за почивка.

Стрелец

Имате потребност от стабилни взаимоотношения, което може да ви накара да преразгледате настоящата си връзка. За тези от вас, които са в сериозно партньорство, сега е времето за обсъждането на решението за следващата крачка в живота ви. Подходящ период за забременяване и планиране на майчинство.

Козирог

Контактувате с ограничен кръг от хора, защото нямате потребност за активно взаимодействие. Прекарайте време само със семейството си, посетете забележителност или културно събитие. Новите контакти в този месец ще са важни за вас, но ще се развият на по-късен етап.

Водолей

Вероятно ще имате проблеми с финансите, което може да наложи да ограничите парите, които харчите. В настоящия месец е важно да бъдете организирани, дисциплинирани и стриктни по отношение на бюджета ви. Периодът не е подходящ за подписване на договори, свързани с кредитиране.

Риби

Налага ви се да общувате повече отколкото ви се иска. Разширява се кръгът на хората, с които общувате и това е полезно за вас, защото в следващите месеци тези познанства ще ви донесат нови възможности. Времето е подходящо за образование, нови курсове и кратки пътувания.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари