БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Хороскоп за месец Март 2023

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Анелия Лечева-Христакиева

Астролог

Анализ на рождена карта, синастрия (съвместимост на партньори), елекция (избор на подходящ момент), бизнес астрология.

Можете да си запишете час на тел. 0898666838 или e-mail: [email protected]

Овен

Заобикалящата ви среда ще ускорява реализацията на вашите планове. Затова периодът е благоприятен за започване на нови и важни начинания. Може да сформирате съдружия и партньорства. Времето е благоприятно и за укрепване на здравето, защото планетите подпомагат съпротивителните сили на организма ви и физическата издръжливост.

Телец

В средата на март приключва един труден и задържащ за вас период и вие ще започнете постепенно да се чувствате балансирани в осъзнаването на желанията и целите, които сте си поставили. Втората половина на месеца е подходяща за финансови сделки, инвестиции и покупко-продажба на имоти. Тези от вас родени в последните два дни на знака (18-20 май) трябва да бъдат особено внимателни за здравето си в първата половина на март.

Близнаци

Месецът е много разнопосочен като влияние за вас. От една страна е възможно да се наблюдава разширение на планове, да стартирате промени, да разширите приятелския си кръг. Но от друга страна за вас започва период, в който ще изплуват стари задължения, грешки и пропуски, които е вероятно да ви се отразят на отношенията в работен план. Разширението на възможностите ви ще бъде съпроводено с много и трудни за вас отговорности, така че бъдете разумни.

Рак

Месецът се очертава напрегнат по отношение на проблеми, засягащи работата и начинанията, с които сте се заели. Възможно е да реагирате болезнено и отчасти пресилено на критика и забележки и това да доведе до неприятности и дори раздяла в професионален план. От друга страна сферата на взаимоотношенията се стабилизира и за тези от вас, които не са семейни, настъпва цикъл, подходящ за сформиране на семейство.

Лъв

Месецът подпомага тези от вас, които трябва да взимат решения, свързани със сферата на образованието. Ще имате възможност да предприемете действия, които ще доведат до разширение на авторитета и влиянието ви в социален план. Пътуванията в чужбина, осъществени в настоящия месец ще бъдат успешни. Благоприятно време за дела, дейности, свързани със съдебната система, за подготвянето на юридически документи.

Дева

Трудно ще вземете решения, касаещи бъдещето ви. Месец, изпълнен с колебания, липса на решителност и донякъде изчакване на резултати. Не предприемайте нищо, движени от емоционалната си несигурност, защото е твърде вероятно то да не доведе до трайни и стабилни резултати. Не може да видите голямата картина на бъдещето. Затова по-добре си дайте пауза и изчакайте месец преди да направите каквито и да е било промени.

Везни

Време за създаване на връзки, за запознаване с подходящи хора, които могат да подпомогнат вашите планове. В личен план е възможно да се появи човек, с когото ще имате възможност да реализирате семейство. Възможностите ви ще идват от действията на хората около вас, така че е добре да не предприемате самостоятелни действия. Възползвайте се от предложенията, които идват към вас.

Скорпион

Време да се разделите със старото, да приключите със задължения и неща които не се развиват по вашият начин. Време на равносметка, осъзнаване на грешки и поправянето им, но и приготвяне за новото начало във вашия живот и възприемането му. Възможно е някои от вас да приключат със семейни ангажименти, които дълго са им тежали, а друга да определят нова форма на взаимоотношения в дома. При всички случаи започват големи промени, свързани с ново начало.

Стрелец

В настоящия месец сферата на разширение ще бъде свързана с дома и недвижимите имоти. Тези от вас, които имат идея за нов дом, е време да започнат да действат в тази посока. Други ще правят ремонти и ще имат желание да хармонизират пространството около себе си. Внимавайте обаче с подписването на договорите, защото периодът не е подходящ за това. Стартирайте проектите, свързани с недвижимост, но оставете договорите за следващия месец.

Козирог

Отнасяйте се много внимателно към парите си, защото в настоящия месец подтикът ви да харчите неразумно ще е особено голям. Не предприемайте покупка на транспортни средства и техника, защото е твърде вероятно те да са по-скоро емоционални, а не практични. Възможно е да възникнат проблеми с получаването на кредит, така че оставете за следващия месец тези действия. В личен план ви очаква спокоен и стабилен месец.

Водолей

Материалното ви положение се подобрява, появяват се нови възможности да заработите допълнителни средства. Възможно е да ви се иска да си позволявате повече в сферата на материалните придобивки и е твърде вероятно увеличените ви доходи да ви го позволяват. Физически ще се чувствате изпълнени с енергия. Благоприятен период за започване на бизнес или влагане на средства в неговото развитие.

Риби
Време е да спрете, да премислите и да пресметнете това, което искате, преди да продължите нататък. Възможно е тези от вас, родени в първите дни на риби, да възприемат месеца като застой, но целта е да не бързате. Не протестирайте срещу това, което ви се случва, а просто го приемете и продължете напред.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари