БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Д-р Иван Марков – Кучешка храна – „ALDAGON – FOOD FOR DRAGONS”

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Д-р Иван Марков

Д-р Иван Марков е с над 20 години опит като ветеринар. Можете да се свържете с него на тел. 0882022695.

__________________________________________

Кучешка храна – „ALDAGON – FOOD FOR DRAGONS” е създадена с много Любов и грижа за вашият четириног Приятел. Името е вдъхновение от приказките и митовете за драконите, които имат много общи черти в характера си с кучетата. Така както драконът е верен до живот на своя господар, на неговата кауза и територия, така и вашето куче възприема живота си с вас. То ви обича с цялото си сърце, защитава вас и вашият дом и е готово да ви служи до живот. Също както драконите са здрави, мощни и физически издръжливи, така и вашето куче е създадено от природата здраво и физически издръжливо.

От приказките знаем, че драконите страдат единствено от емоционални и сърдечни болки, а всяко физическо нараняване отминава за миг. Същото е и при вашият верен Приятел. Не случайно българският народ казва “Ще ти мине като на куче”.

Такава е природата му. Но в днешно време ситуацията е друга.

За това емоционалното здраве на вашият Приятел оставяме на вас и вашата Любов, а за физическото му здраве създадохме марката „ALDAGON – FOOD FOR DRAGONS“.

Храната “ALDAGON – FOOD FOR DRAGONS” се грижи комплексно за физическото състояние на кучето, от момента на приемането й в неговият организъм, до отделянето й.

Aldagon Adult Max е енергийно балансирана, висок клас, гранулирана храна за възрастни кучета. Подходяща в категории от 6 кг нагоре.

Храната е със състав, който държи кучето във висок метаболитен статус.

Чистият протеин в храната поддържа здрава мускулатура и стабилна сърдечна дейност. Богатото съдържание на метионин – спомага за поддържане на чернодробната функция, здравината на органите, здрава кожа, лъскава и плътна козина и чиста кръв.

Комбинацията от витамини и минерали поддържа необходимите, ежедневни стойности за балансирано хранене.

Миризмата на храната е естествена и още при подушване, и в момента на приемане предизвиква подходящото слюноотделяне, съдържащо необходимите ензими, които подготвят храната  за правилно храносмилане и пълноценно усвояване на веществата в нея.

Формата е създадена, така че при сдъвкване почиства отлично зъбите, а звукът, който се чува, е като хрупане на хрущяли, което допълнително увеличава удоволствието от храненето на вашето куче.

Добавеният пробиотик е подходящ за хищници и се грижи за доброто храносмилане и заселване на здравословни чревни бактерии, спомагащи също за пълноценното усвояване на храната и правилното изхождане, което от своя страна, не допуска възпаление на аналната жлеза, а ако има такова, то тя се успокоява и възстановява.

И не на последно място, всичко изброено до тук води до по-приятния дъх на вашият верен Приятел.

Aldagon Аdult Mini  Кучетатаот мини породи още от ранна възраст изискват грижи относно правилното хранене, тъй като те имат по-крехка костна структура и баланса на храненето с разнообразни правилно комбинирани елементи и вещества е изключително важен. В много случаи от практиката на ветеринаря се наблюдава още от ранна възраст неправилно хранене в резултат, на което мини породите получават слаба костна структура и мускулатура. Това води до чести фрактури на костите, амортизиране на ставните повърхности и херния (при скокове от високо – най-често от  мебелите вкъщи). По тази причина Aldagon Adult Mini е с поликомпонентен състав от висококачествени подбрани животински протеини и сьомга, което води до богато комбиниране на хранителните вещества и не позволява на организма да изразява чувствителност към някоя от съставките, което спомага за липсата на алергични реакции. В допълнение на богатия протеинов състав деликатно е добавен картоф като въглехидрат, пребиотик и пробиотик и още много други плодове, зеленчуци и билки в допълнение за вкусовите качества на храната. И не на последно място в Aldagon Adult Mini са добавени глюкозамин и хондриотин, които допринасят за поддържане на здрава костната система, еластичността на сухожилията, здравината на кожата и на всички органи в тялото. По тази причина Aldagon Adult Mini е подходяща храна освен за мини породи, но и за всички кучета, с костни и ставни проблеми, дисплазия, артрози, артрити, и за възстановяване след претърпени фрактури.

Aldagon Junior е храната, която е създадена за отличният старт на вашето куче бебе, след 35-тия ден на раждане. Ние от Aldagon може да ви предоставим лична консултация как да храните бременното ви куче още преди да е родило, за да може след раждането, кученцата да са адаптирани за хранене с Aldagon Junior и млякото от майка им да бъде пълноценно и хранително, без стомашно-чревни разстройства. Така кученцата придобиват силен и висок имунитет срещу често срещаните бебешки заболявания в тази възраст. Aldagon Junior дава високият необходим протеин за мускулното развитие, здравината на сърцето и растящите кости. 100%-то съдържание на черен дроб дава старт на истинската му природа и така се изграждат правилно органите и структурата на тялото. Разнообразието от хранителни вещества, като плодове и зеленчуци, рибено масло и други допълват менюто на вашият бебок. Всички те грижливо се усвояват с помощта на пробиотика в храната. Aldagon Junior е подходящ за всички бебета от мини, средни и едри породи.

Периодът на хранене може да е от 35-тия ден до година и две-три месечна възраст. При необходимост може да се премине и по-рано на хранене в зависимост от породата към Aldagon Adult Mini или Aldagon Adult Max

 С Aldagon Junior вашето кученце получава всекидневно всичко необходимо, расте щастливо, здраво и с висок имунитет – също като дракон.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари