БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Хороскоп за месец Май 2022г.

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (2 вота, средно: 3,00 oт 5)
Loading...

Анелия Лечева-Христакиева

Астролог, гр. Пловдив

Анализ на рожденна карта, синастрия (съвместимост на партньори), елекция (избор на подходящ момент), бизнес астрология. Можете да си запишете час на тел. 0898666838

___

Овен

Възможни финансови неуспехи в бизнес начинанията ви, свързани с измама на партньори. Не подписвайте договори, свързани с пари. Вниманието ви може да е постоянно заето от много финансови и имуществени проблеми. Бъдете постоянни по отношение на мнението, възгледите и оценките си, не ги променяйте. Възможно е да имате трудности на работното си място.

Телец

В първите 10 дни от месесеща ще учите и възприемате бързо и лесно информацията, която идва при вас. Използвайте интензивно този период ако имате изпити или конкурси на по-късен етап. Използвайте контактите и връзките си за разширяване на опит. Във втората и третата десетдневка е възможно логиката да бъде замъглена от егото ви и поради това периодът не е подходящ за предприемане на действия, свързани с кардинални действия и промени. Използвайте периода, за да преразгледате финансите си.

Близнаци

Ще сте склонни да се обръщате към миналото и това може да ви накара да се чувствате леко потиснати. Ще ви се предостави възможност да поправите взаимоотношения, които са били прекъснати и да дадете нов шанс на приятелства от миналото си. Подходящ период за подновяване на образование или изчистване на изпити, с които не сте се справили. Не купувайте техника и коли в този период.

Рак

В началото на месеца ще имате много активен и ангажиран социален живот. Ще контактувате с много хора, възможно е и да се формират нови приятелства. Във втората половина е твърде вероятно във вашите взаимотношения да настъпят промени, които макар и трудни, ще са за ваше добро. Не е подходящ период за започване на нови взаимоотношения, защото те няма да са трайни. Спад в приходите на бизнеса ви може да ви накара да търсите нови решения.

Лъв

В настоящия месец не си позволявайте да бъдете безотговорни и нерешителни на работното си място или в бизнеса си. Сега не е време за почивка. Отговорното поведение в кариерата ви ще ви донесе успех след време. Въможни проблеми в комуникацията с високопоставени личности или институции. Не предприемайте важни действия, свързани с документи или разговори, изчакайте да направите това след 10.06.2022г.

Дева

Силното ви любопитство може да ви накара в този месец да предприемете действия за пътуване, за което после може да съжалявате. Не си позволявайте спонтанност по отношение на промени в образованието ви, защото е твърде вероятно след това да разберете, че това е било грешка. Възможни са проблеми с близките ви роднини заради емоционално избухване от ваша страна. Въздържайте се от изясняване на проблеми в семеен план.

Везни

Ще имате повишен интерес към разбирането на мотивите на другите хора, а също и към изследване на неща, които не сте разбрали преди това. Любопитството ви ще се разпали и ще имате склонност да не приемате нищо за даденост. Не предприемайте действия, свързани с финсиране, не теглете кредити и не давайте пари на заем. Периодът е подходящ за предоговаряне на условията по съществуващи задължения.

Скорпион

Необходимо е да мислите по-внимателно за състоянието на вашите взаимоотношения и да инвестирате много от умствената си енергия в тях. По това време ще обсъждате повече от обикновено взаимоотношенията си с другите. Възможно е да има по-силна склонност към разговори и кавги, които понякога могат да се разгорещят. Внимавайте с партньорствата си, както лични, така и бизнес, защото е много възможно заради казани от вас тежки думи, те да се разпаднат.

Стрелец

През целият месец ще сте склонни да се занимавате с това, което ви вълнува и ви е интересно. За тези от вас,     които работят в колектив, това може да бъде много предизвикателен период, защото е твърде възможно да се чувствате като аутсайдер на работното си място. За хората, които работят сами, това е един много благоприятен период за изясняване на целите в кариерата или бизнеса им, за изчистване на стари проблеми, за предоговаряне на съществуващи договори.

Козирог

Сферата на любовта и взаимоогношенията с децата ще бъде предизвикателна за вас в настоящия период. Бъдете внимателни с комуникацията, с решенията които може да вземете в този период. Сега не е времето за кардинални решения в тези сфери. Тези от вас, които спортуват, трябва да внимават за травми, свързани с крайниците. Възможно е да се върнете към старо хоби, което ще ви накара да се чувствате добре.

Водолей

Сферата на недвижимите имоти, договорни отношения свързани с тях, както и покупко-продажбите на недвижимост не са благоприятни начинания през месеца. Въздържайте се от решения и подписване на договори за недвижими имоти, защото е твърде вероятно да бъдете измамени или документи, свързани със сделката, да се забавят твърде много.

Риби

Периодът е подходящ да подредите документите, компютъра и работното си място. Не предприемайте пътуания, не планирайте важни разговори и се въздържайте от подписването на договори. Проверете колата си, защото е твърде вероятно да се появи проблем, само защото не сте направили необходимата профилактика и преглед.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари