БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Хороскоп за месец Февруари 2022г.

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (1 вота, средно: 1,00 oт 5)
Loading...

Хороскопът е изготвен от Теодора Терзиева.

Овен

Овни, обърнете внимание на близките си през месец Февруари. Ще се появят нови възможности за работа. За да успеете, трябва да организирате правилно времето си и да имате ясна цел. Възможност за нови контакти, любов и врзъки.

Телец

Телци, през месец Февруари ще трябва да използвате упоритостта си и да не се предавате. Това ще бъде лесно за вас. Не трябва да спирате развитието си само, защото е трудно. Нов дом или смяна на града, а защо не и страната.


Близнаци

За вас този месец ще бъде изпълнен с много преговори, сделки, продажби и покупки. Трябва да бъдете максимално съсредоточени, за да не се получат непоправими грешки. Добро настроение, шеги, смях и закачки.



Рак

Раци, през месец Февруари ще може да пуснете емоционалната си същност на воля. За вас посланието е изключително просто – бъдете истински и уверени. Ще имате успехи на работното място.

Лъв

Лъвове, този месец ще трябва да изместите прожекторите от себе си и да ги насочите към близките си хора. Те ще имат нужда от вашите грижи и любов. Ще претърпите рязка смяна на посоката, което ще ви отведе на нови интересни места.

Дева

Деви, ще се потопите в абсолютния дискомфорт за вас – публичност и конфликти. Малко по-интензивен месец за вас. Ще трябва да избягвате ненужни повърхностни спорове, защото могат да ви навредят. Прекарайте повече време със себе си и помислете за здравословното си състояние.

Везни

Очертава се през месец Февруари да имате много натрупана работа от предния месец или година. Сега е времето да я свършите. Не отлагайте, защото може да доведе до конфликт с работодателя ви. Въздържайте се от непоходящи коментари. Отделете повече време за физическото си състояние – спортувайте.

Скорпиони

Скорпиони, през месец Февруари ще трябва да използвате манипулативните и дипломатически си умения. Очертава се стабилно финансово състояние, което може да ви подтикне към плануване/организиране на нови пътешествия. Бъдете смели, изберете някое екзотично и вълнуващо място.

Стрелец

Февруари ви предоставя възможност да се свържите със себе си и да преосмислите котактите си и социалния си статус. Не отказвайте срещи, защото този месец може да срещнете бъдещата си половинка. Загърбете миналото и се потопете в настоящето.

Козирог

Козирог, този месец ще трябва да обърнете внимание на близките за вас хора. Те ще имат нужда от вашите адекватни съвети. Бъдете тактични и оптимистични. Имате нужда от почивка. Проверявайте личните си ценни вещи.

Водолей

Водолеи, през месец Февруари вашето студено сърце ще бъде разтопено. Непознати за вас чувства ще се появят. Насладете се и се отдайте.

Риби

Риби, за вас месец Февруари ще бъде спокоен. Отдайте се на работа и спечелете максимално, за да може да се насладите на приятна почивка и финансово спокойстиве. Обърнете внимание на близки и приятели. Имате нужда от повече социални преживявания.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари