БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

ХОРОСКОП за месец декември 2023

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Овен

До средата на месеца ще сте изпълнени с оптимизъм и надежда. Сега е времето да стартирате нещо ново (до 12.12.2023), да пътувате и да разширите контактите си. След средата на месеца не се препоръчва пътуване в чужбина, подписване на договори и дългосрочно планиране на бизнес начинания.

Телец

Не предприемайте стъпки за финансови инвестиции и кредити. Периодът не е благоприятен за сключване на сделки, влагане на пари, взимане и даване на заем, тъй като са възможни загуби. След средата на месеца трудности при оформянето и предвижването на важни документи. Ако ви е възможно – отложете за следващия месец!

Близнаци    

Партньорските взаимоотношения ще са предизвикателство за вас през настоящия месец. Не сключвайте договори, не преговаряйте и не предприемайте действия, свързани със съдебни институции. Добре е да положите усилия да преразгледате поведението си в партньорски план.

Рак

Обърнете сериозно внимание на здравето си в настоящия период. Заболяванията през този месец може да се усложнят поради неправилни диагнози или грешно лечение. Поискайте второ мнение за здравословните си проблеми.

Лъв

През първата половина на месеца амбициите ви нарастват и ще ви се иска да сте по-забележими на работното място и в любовта. През втората половина на месеца обаче ще сте склонни да защитавате прекалено упорито гледната си точка, което може да породи конфликти с партньора и децата ви.

Дева

В дома си ще се проявите като налагащи авторитета си, което не подпомага разбирателството. Потърсете разговора и компромиса, защото в обратен случай обстановката може да стане твърде напрегната. Във втората половина на месеца е добре да преразгледате новите си начинания и да намерите по-оптимален вариант за тяхното реализиране.

Везни

През първата половина на месеца ще сте в приповдигнато настроение, което ще се отрази благоприятно на близкото ви обкръжение. Периодът е подходящ за предприемане на кратки пътувания, подписване на документи (до 13.12.2023) и създаване на връзки, които да ви бъдат полезни за вбъдеще.

Скорпион

До средата на месеца е добър период за решаване на важни финансови въпроси и влагане на средства. Сделките и покупките ще са успешни. След средата на декември избягвайте да панирате сделки и договори и не предприемайте пътувания. Възможни са здравословни проблеми, свързани с костната система.

Стрелец

Обърнете внимание на външността и здравето си. Периодът е подходящ за промяна във външния вид, за профилактика на здравето и за предприемане на нови начинания, свързани с чужденци (до 13.12.2023). След средата на месеца бъдете внимателни с харчовете, защото е твърде вероятно да не успеете добре да планирате разходите си.

Козирог

Добър период, в който да се занимавате със себе си. Ако ви е възможно, си вземете по-дълга почивка. Добро време за творческа и научна работа в изолация. След средата на месеца внимавайте с информацията, какво споделяте и какво идва към вас . Възможни са интриги и заблуди.

Водолей

Подходящо време за оповестяване на планове, свързани с бъдещи проекти. Сега е времето да привлечете хора към вашата кауза. След средата на месеца са възможни проблеми с приятели и стари познати. Препоръчително е да бъдете внимателни с избора на групови събития по време на празниците.

Риби

Възможни са проблеми с ръководството и колегите на работното място. Професионалният ви живот ще ви носи голямо напрежение през настоящия месец. Добре е да обърнете повече внимание на дома си и да се възползвате от възможността да си почивате повече.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари