БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Аптеки 36.6: Нашият месец ноември

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (1 вота, средно: 1,00 oт 5)
Loading...

маг. фарм. Васил Маджаров, дф е отличен от сп. Forbes

И тази година списание Forbes България отличи най-успешните бизнесмени в България, сред които е и маг. фарм. Васил Маджаров, дф – собственик на АПТЕКИ 36.6. В проекта „Мъже на върха – от нула до акула“ международното издание разказва историите на успели в бизнеса мъже, които са изградили самостоятелно компаниите и брандовете си.

Казват, че първата стъпка е най-трудна. За някои може да е така. За мъжете, които представя списание Forbes България, и много от следващите стъпки са били най-трудни. Но не са спрели, вървели са към върха. Имало е  препятствия, поледици и насрещен вятър. Въпреки това са стигнали до него. 

В специално интервю за изданието маг. фарм. Васил Маджаров, дф разказва за предизвикателствата по пътя на експанзията. За разлика от много други бизнес начинания аптеката не е просто осъществяване на търговска дейност, а и на социална. В ДНК-то на АПТЕКИ 36.6 е предлагането на висококачествена фармацевтична грижа, наблягането на здравна превенция и поддържането на богат асортимент от продукти.

Снимка: Костадин Кръстев-КОКО

АПТЕКИ 36.6 подкрепят SOS детски селища

От 1. декември 2023г. вече можете да откриете в АПТЕКИ 36.6 дарителски поздравителни картички, средствата от които ще бъдат дарени за SOS детски селища България. Покупката на SOS картичка подкрепя деца и младежи, разделени от своите семейства или в риск от раздяла. Повече за дейността на организацията можете да прочетете на техния уеб сайт https://sosbg.org/ .

Ко-брандираните картички АПТЕКИ 36.6 и SOS детски селища са изработени от рециклиран картон и са биоразградими. Серията разполага с пет разновидности, приложими за всеки повод:

– ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

– ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН

– ВЕСЕЛ ПРАЗНИК

– С МНОГО ЛЮБОВ

– СКОРОШНО ОЗДРАВЯВАНЕ

Благодарение на кампанията АПТЕКИ 36.6 получиха значка за бронзов партньор на SOS детски селища.

АПТЕКИ 36.6 подкрепи конференцията „Фармация: Наука с бъдеще“

АПТЕКИ 36.6 подкрепи Юбилейна Конференция на Медицински Университет – Пловдив, посветена на 20-годишнина от обучението по фармация. Мероприятието се проведе под наслов „Фармация: Наука с бъдеще“ в аудиторен комплекс на МУ-Пловдив, 17 – 19 ноември 2023г.

На фирмения щанд бяха представени насипните билки и билковите смеси, които се пакетират в най-старата билкова аптека в град Пловдив – 36.6 ТУНЕЛА; хранителните добавки под собствения бранд 36.6 HEALTH; и ежемесечното списание АПТЕКИ 36.6, което е посветено на повишаване на здравната култура на клиентите.

На снимката: маг. фарм. Весела Нейнова и Микаела Чолакова по време на Юбилейната конференция.

Свързани продукти

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари