БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

ХОРОСКОП за месец август 2023

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Овен

Месецът ще бъде доста напрегнат по отношение на любовната тема във вашия живот. Възможно е стара любов отново да се появи във вашия живот, но е твърде вероятно това да бъде временно. Бъдете внимателни в отношенията с децата си, не изисквайте твърде много от тях. Периодът не препоръчва спонтанни и скъпи покупки, ще съжалявате.

Телец

В настоящия месец в дома ви се създава крайно напрегната обстановка. Възможни са всякакви неочаквани неприятности, свързани с дома и семейството. За тези от вас, които ще пътуват през месеца, обърнете внимание на сигурността на жилището си – образува се аспект, свързан с възможни обири. Не се препоръчва да купувате имот в този период, както и да планирате ремонт.

Близнаци

Месец за приятни контакти, пътувания на близки разстояния, както и романтични увлечения, които няма да продължат дълго във времето. Сега е момент да приключите с всичко, с което сте се забавили по отношение на документация. Не подписвайте договори и обърнете сериозно внимание на техническото състояние на автомобила си.

Рак

Непредвидени материални разходи ще се появят в настоящия месец. Добре е да имате спестени пари, за да не влезете в дългове. Внимавайте как харчите, защото е твърде вероятно да закупите скъпи вещи или облекло, за които ще съжалявате. През този период ви съветвам да спестявате, да бъдете внимателни и да не се поддавате на импулса за покупки.

Лъв

Ще имате потребност да бъдете харесвани и да ви обръщат повече внимание. Това може да накара представителките на нежния пол да се подложат на естетични интервенции, а периодът е крайно неблагоприятен за това. Не планирайте и не се подлагайте на оперативни интервенции, ако това е възможно.

Дева

Неочаквано и щастливо развитие на проблеми, които дълго време са били невъзможни за разрешаване. Имате нужда от почивка и е добре да си дадете пауза от ангажиментите през настоящия период. Възможно е да избягвате социалните контакти и да ви се иска да бъдете повече време сами.

Везни

Емоционални проблеми с приятели ще се проявят под формата на разногласия, обиди и несбъднати обещания. Има опасност да попаднете под влиянието на неблагонадеждни приятели и после да съжалявате заради това. Възможно е да започнете интимна връзка с приятел, но тя няма да продължи дълго. Въздържайте се от стартирането на нови проекти.

Скорпион

Ще трябва да положите много усилия, за да постигнете вашите цели. Въпреки това, всичко свързано с вашия бизнес няма да се развива по начина, по който желаете. Внимавайте за репутацията си и не давайте обещания, които не може да изпълните.

Стрелец

Пътувания в чужбина могат да ви донесат огорчения и всякакъв вид неприятности. Трябва да внимавате при пътуване, защото има опасност от забравени документи, аварии и крадци. Пазете парите и документите си и проверявайте багажа си, ако все пак предприемете тази крачка.

Козирог

През този месец не трябва да се извършват никакви финансови операции – да не се взимат кредити, да не се дават пари назаем. Възможно е обаче да предоговорите условията по стари заеми, което ще бъде изгодно за вас. Благоприятно е за връщане на заеми или вещи, които не са ваши. Не планирайте оперативни интервенции.

Водолей

Излишна чувствителност и емоционалност от ваша страна може да бъде причина за разногласия с вашия партньор. Ще сте твърде взискателни и донякъде капризни към хората, които ви заобикалят. Не е благоприятен период за предприемане на действия, които изискват консултации с юрист и за съдебни дела.

Риби

Здравето ви ще бъде на преден план през настоящия месец. Възможно е активирането на стари здравословни проблеми да ви накара да отложите плановете си. Емоционално напрегнат период в работата ви, което може да ви направи не до там експедитивни и организирани. Не прибързвайте със заключенията за хората около вас, защото е възможно да станете жертва на интрига.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари