БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Хороскоп за месец август 2021

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (2 вота, средно: 2,50 oт 5)
Loading...

Анелия Лечева-Христакиева

Астролог, гр. Пловдив

Анализ на рожденна карта, синастрия (съвместимост на партньори), елекция (избор на подходящ момент), бизнес астрология. Можете да си запишете час на тел. 0898666838

___

Овен

През настоящия месец романтичната ви природа и желанието ви за любовни връзки ще бъдат много активни. Възможно е започването на дълготрайни взаимоотношения, които ще се окажат много стабилни във времето. За вече обвързаните е време за обмисляне и предприемане на стъпки към брак и планиране на деца. Забавления, хобита и лични удоволствия са приоритетите ви сега. Внимавайте, ако решите да рискувате с инвестиция – възможно е забавяне или пречки.

Телец

Възможно е напрежение в семейството или проблеми с родителите, които да ви карат да се чувсвате много нервни. Проблеми, свързани с недостиг на пари заради необмислени разходи на вас или член на вашето семейство. По-добре отложете сделките с недвижими имоти или покупки, свързани с бита ви. Ако нещо в дома ви не работи, сега е времето да го поправите. Периодът е благоприятен за хората, които се занимават със земеделие, търговия с храни, кулинария и творческа работа в дома. Не се препоръчват естетични операции.

Близнаци

Приятни контакти, романтични запознанства и срещи, които ще прерастнат в по-дълбоки чувства. Време, подходящо за кратки пътувания, срещи и преговори. Внимателно обаче със спонтанните решения за дълги бъдещи пътувания, по-добре изчакайте края на октомври. Добър период за подписване на договори, за планиране на кратки командировки, за явяване на изпити и конкурси. Рекламирайте себе си и бизнеса си чрез средствата за масови комуникации. Подобряване на отношения с братя и сестри.

Рак

Възможно е да ви се даде шанс за спечелване на допълнителни пари, но внимавайте да не ги изхарчите прекалено бързо и необмислено. Действията ви ще бъдат подчинени на емоциите – затова помислете преди да предприемете каквото и да е било в сферата на финансите и инвестициите. Не е подходящ период за стартиране на бизнес, както и за подписване на договори. Не се препоръчва сключване на брак в настоящия месец. Благоприятно време за кандитастване за нова работа, но изчакайте с трудовия договор до началото на септември.

Лъв

Ще се чувствате все по-привлекателни и определено това ще се забелязва от останалите около вас. Ще съумявате да привличате вниманието върху себе си – сега е времето да стартирате това, което желаете да постигнете, независимо дали става въпрос за личиния или професионалния ви живот. Желанията ви ще се изпълняват и късмета ще ви съпътства. Бъдете активни и използвайте продуктивно този период.

Дева

Активността ви ще бъде намалена до минимум. Не сте в естествената си сила да бъдете продуктивни и ефективни – добре е да се отдадете максимално на почивка и работа с вътрешния си свят. Възможни са огорчения и проблеми в сферата на взаимоотношенията ви. Трудности със съдружници, партньори и институции, свързани със съдебната власт. Внимавайте с парите, защото са вероятни загуби или измами. За хората в сферата на изкуството периодът може да е много продуктивен.

Везни

Сътрудничество с приятели, начало на съвместна дейност или активна подкрепа на вашите планове и проекти ще направят месеца много продуктивен. Периодът е подходящ за стартиране на нови проекти, съюзи, брак и присъединяване към нова обществена група. Възможни са доходи от съвместни дейности, както и финансова подкрепа от институции. Благоприятен месец за кредити, подаване на документи, свързани с получаването на финансова помощ. Не изисквайте незабавни действия от хората около вас, а се въоражете с търпение – това, което искате, ще се случи.

Скорпион

Месец на обществена активност, нова възможност за работа, брак,     реализация на плановете ви. Ще сте решителни и уверени, дипломатичността ви ще съдейства за успехите ви. Подходящ период за повишаване на популярността ви, така че се възползвайте от получените покани. Имате шанса да се заявите и сега е времето да поискате повишение или промяна. За собствениците на бизнес е времето, в което да инвестират в реклама на продукта или услугата, която предлагат. Не е подходящ период да се планират операции.

Стрелец

Благоприятно време за делови пътувания зад граница, установяване на контакти с чуждестранни партньори, за съдружия, както и за предприемане на действия свързани с всякакъв вид съюзи, подкрепени с договори. Обществената дейност ще бъде благоприятна за вас – прекарвайте времето си там, където има много хора. Възможно е да намерите любовта по време на пътуване, на семинар или събитие свързано с образованието ви.

Козирог

Възможни са финансови приходи чрез партньорствата ви – както лични, така и бизнес. Прилива на енергия, която ще чувствате, ще ви накара да сте активни в бизнес и личните си дела. Отношенията, които имате в настоящия момент, или ще преминат на по-сериозно ниво, или ще се разпаднат – при всички случаи промяната ще бъде факт. Въпроси, свързани със застраховки, данъци и наследства е възможно да не се разрешат във ваша полза.

Водолей

Стремежът ви към разнообразие и общуване вероятно ще доведе нови хора в живота ви. Потенциал за материално облагодетелстване от сътрудничество с делови партньори или приемане на предложение за бъдещ съвместен бизнес. Връзките, започнали в този период, вероятно ще стигнат до брак. Възможно е да се ангажирате с нова социална дейност, да накарате хората да харесат вашите идеи и проекти, да привлечете инвеститори. В съществуващите партньорства е добре да се внимава, защото наглед дребно неразбирателство може да доведе до раздяла. Не бъдете спонтанни в решенията си.

Риби

Емоционално напрегнат период, по време на който е вероятно в работната ви среда да има разногласия и интриги, свързани с допусната от вас грешка. Преумората, невниманието и прибързаните ви действия могат да доведат до конфликт с колегите и началниците ви. Не предприемайте нищо ново под влияние на емоция, тъй като след време ще го отчетете като неразумно. Обърнете сериозно внимание на здравето си, особено ако имате хронични заболявания – възможно е обостряне.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари