БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Д-р Иван Марков: Топ Пауър на „Алдагон – храна за дракони“

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Д-р Иван Марков е с над 20 години опит като ветеринар. Можете да се свържете с него на тел. 0882022695


Топ Пауър на „Алдагон – храна за дракони“ е свръх-супер хранителна добавка за малки, подрастващи и възрастни кучета и котки. Добавка, която дава и добавя жизнено важните вещества в тялото на вашия питомник. Състои се от коластра и голям набор от витамини: А, D3, Е, В1, В2, В5, В6, В12, К3, Ниацин, Фолиева киселина, Биотин и Zn, Mn, Fe, Cu, K, J, Na, Se, даващи супер сила на всеки бозайник.

Коластрата е едно от най-големите чудеса на природата и е супер ефективна в помощта за укрепване на имунната система. Тя е матрицата на имунната система на всеки организъм и си струва всеки бозайник да се връща към модела, по време на растежа или когато остарява. Природата е предвидила с първия секрет на майката, новороденото да получи наготово антитела и всички имунни и растежни фактори, които е изработила по пътя на еволюцията. Коластрата е върхът на еволюционното дърво на живота, защото е храна, секретирана от майчиния организъм! Образуването й е много по-сложно, отколкото на млякото и по-състав тя е по-близо до незаменимата живителна течност в тялото – кръвта.

Освен богатството на основните хранителни вещества, необходими за оцеляване на новороденото – аминокиселини, есенциални мастни киселини, витамини, минерали, антиоксиданти и пробиотици, коластрата е уникален коктейл от:

* 5-те имуноглобулина – IgA, IgD, IgG, IgE, IgM. Най-масовият IgG неутрализира токсини, бактерии и микроби в лимфата и кръвта.

* Готови антитела срещу 20-тина най-популярни болестопричинители – Streptococcus, Staphylococcus, E.coli, Candida albicans, Hemophylus, Salmonella, Helicobacter pylori, Cryptosporidium, Rotavirus и др.

* Цитокини – малки протеинови молекули, отговорни за имунните и метаболитни реакции, стимулират производството и действието на имуноглобулин, действат противовъзпалително и антитуморно.

* Лактоферин – имунен механизъм за обезвреждане на чужди организми в тъканите на тялото.

* Олигозахариди и гликоконюганти – създават устойчивост на стомашните стени срещу болестотворните микроорганизми.

* Интерлевкин-10 – специфично вещество, което забавя възпалителните процеси.

* Полипептид, богат на пролин – хормон, който регулира функцията на тимусната жлеза.

* Фактори на растежа – стимулират развитието и клетките на тъканите като активират ДНК. Неповторимата им природна комбинация в коластрата осигурява синергично действие и възстановяване на тъканите от всяка система: мускули, кости, хрущяли, кожа, нерви.

* Фактори на растежа на епителна тъкан (EGF) – отговарят за поддръжката на кожата и лигавиците. В комбинация с IGF-1 действат много по-ефективно.

* Коластрата е единствения естествен източник на Инсулин-подобен фактор на растежа-IGF-1- включва се в производството на инсулин, регулирането на кръвната захар и холестерола. Стимулира тялото да гори мазнини, увеличава мускулната маса и сила, помага за растежа и регенерацията на костите. Увеличава производството на Т-клетките.

* Фибробластен фактор на растежа (FGF) – стимулира деленето на клетките в съединителната тъкан, образуването на хрущяли и костно вещество.

* Тромбоцитен фактор на растежа (PDGF) – за гладката мускулатура и фибробластите, има отношение към регенерацията на нервните клетки.

* Трансформиращи фактори на растежа TGFA/B

* Хормон на растежа (GH) – помага на дългите кости, ставите и мускулите да се развиват – младият организъм да достигне генетичните си заложби, а при възрастните намалява остаряването, повишава минералната плътност на костите и риска от остеопороза.

Комбинацията от тези витамини: А, D3, Е, В1, В2, В5, В6, В12, К3, Ниацин, Фолиева киселина, Биотин и минерали Zn, Mn, Fe, Cu, K, J, Na и Se подпомагат действието на коластрата и засилват качествената работа на имунната, костната, хормоналната и половата системи.

Топ Пауър се препоръчва през периода преди разплод, бременни, кърмещи, подрастващи, зрели и остаряващи животни; при намалена съпротива на организма към инфекции; като мощен имуностимулатор с антивирусно действие; при продължително лечение с антибиотици и сулфонамиди; при нарушена обмяна на веществата; при намален апетит и измършавяване; за покачване на HDL – холестерол т.н. „добър“ холестерол; за стимулиране на сърдечната дейност; за стимулиране на растежа; за подобряване на функциите на черния дроб; за физическо укрепване; подобрява състоянието на костната и мускулната маса; силен антиоксидант.

За още по-добри резултати, Топ Пауър може да се използва в комбинация със следните продуктите от серията на „Алдагон – храна за дракони“ – Боон Ос, Калциум, Ливър Хол и Гастро Комфорт.

Препоръка: Всички добавки на „Алдагон – храна за дракони“ е препоръчително да се дават като награда по време на игра и забавления.

С Топ Пауър на „Алдагон-храна за дракони“ ще имате истински здрави и мощни дракони у дома.

Всички хранителни добавки на „Алдагон – храна за дракони“ могат да бъдат поръчани онлайн на http://aldagon.bg или тел. 0882 022 695.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари