БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

BLACK WEEK 2023 в АПТЕКИ 36.6 започна!

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (1 вота, средно: 1,00 oт 5)
Loading...

Black Friday или Черен петък вече не е достатъчен, затова АПТЕКИ 36.6 го превърнаха в BLACK WEEK (Черна седмица), която е предпочитан период на много хора за закупуване на любими продукти и подаръци за близките.

В рамките на тази седмица (20-26.11.2023г.) ще намерите атрактивни отстъпки на любимите Ви продукти, включващи както грижа за кожата и косата, така и орална хигиена, хранителни добавки и дори медицинска апаратура.

Грижа за кожата

Тази година Екипът на АПТЕКИ 36.6 е подготвил за Вас отстъпки на козметични продукти до 40%. Предлагаме ви артикули на брандовете – VichyAveneUriageLa-Roche PosayCeraVeApivitaNuxebiotradeISDIN, Teoxane, Esthederm, Inalia, Klorane и други.

Може да закупите продукти за Вашата рутина на страхотни цени! А сега имате и възможност да закупите продукт, който сте си набелязали, но чията стандартна цена Ви се струва висока.

Освен всичко, по време на Black Week може да откриете страхотни предложения, много от тях почти неустоими. Възползвайки се от тях, имате възможност да намалите бюджета си и за коледното пазаруване. Можете да закупите подаръци за цялото си семейство на ниски цени!

Не можем да изключим и факта, че намирането на най-добрите промоции и борбата за намалени продукти е и вълнуваща!
Мнозина изпитват прилив на адреналин, докато бързат да получат любимите си продукти на възможно най-ниските цени.
Пазаруването по време на Black Friday кампаниите се превръща и в семейна традиция и начин да прекарате на известно време с любимите си хора… докато се опитвате да намерите горещи оферти.

Ние сме ви подготвили промоционални и подаръчни комплекти, които са подходящи, за да покажете своето внимание към близките си. Без съмнение, всяка жена би се развълнувала, получавайки подаръчен комплект за грижа за кожата или косата. Грижата за кожата става все по-популярна и сред господата, така че може да се спрете и на подарък за тях.

Тази година сме подготвили множество предложения за комплекти на страхотни цени до 36% отстъпка! Всички наши предложения за подаръци може да разгледате ТУК.

Орална грижа

Обикновено естествените защитни сили на тялото и доброто здраве на устната кухина, като ежедневно четкане и почистване с конец, поддържат бактериите под контрол. Въпреки това, без подходяща орална хигиена, бактериите могат да достигнат нива, които могат да доведат до орални инфекции, като кариес и заболяване на венците. Само четката не е достатъчна. Трябва да изберете и подходяща паста, конец и вода за уста. Ние, от АПТЕКИ 36.6 сме помислили и за това, като сме ви подготвили BLACK WEEK грижа за оралната хигиена.

Електрическите четки за зъби са предпочитаните съюзници в грижата за устната хигиена. Ето защо ние Ви подготвихме атрактивна цена на Philips Sonicare Електрическа звукова четка за зъби х2 броя. Помислили сме и за децата, за които може да вземете четки и пасти Jordan с 30% отстъпка1

Грижа за здравето и имунитета

Една от най-важните причини, поради които грижата за здравето е от решаващо значение, е, че позволява на хората да поддържат своето физическо и психическо благополучие. Редовните прегледи, превантивните грижи и ранното откриване на заболявания са от решаващо значение за поддържане на здравето.

Особено през този период от годината трябва да положите допълнителни усилия за грижа за здравето и повишаване на имунитета. Заложете на някои от популярните брандове като DoppelHerz и някои от техните продукти. DoppelHerz System Имун + Арония, който ще ви помогне да се погрижите за благосъстоянието на своята имунна система. Този продукт има множество позитиви – противовирусен и антибактериален ефект. А за децата, заложете на DoppelHerz Aktiv Пробиотик за деца х60 желирани мечета. Разгледайте и другите продукти на DoppelHerz, които сме включили в BLACK WEEK листа с предложения.

Ostrovit са друга марка хранителни добавки, които са част от нашата кампания. Техните продукти може да откриете с 30% отстъпка. В кампанията влизат и Haya Labs, които бързо се утвърдиха като световен производител и дистрибутор на висококачествени хранителни добавки за здравето, красотата и спорта.

Не пропускайте да се възползвате и от ползите на Колагена на Swedish Nutra. Колагенът е протеин, отговорен за здравите стави и еластичността на кожата. Той е се съдържа в костите, мускулите и кръвта, съставлява три-четвърти от кожата и една-трета от протеина в тялото. С напредване на възрастта съществуващият колаген се разгражда и за тялото ви става по-трудно да произвежда повече.

И, разбира се, любимите на всички деца Марсианци Гъми също са част от атрактивните промоции в BLACK WEEK.

Грижа за най-близките

В категорията „медицинска апаратура“ ще откриете атрактивни предложения на апарати за кръвно, инхалатори, глюкомери, кантари и термометри.

Погрижете се за сърцата на най-близките като им подарите за Коледа Sendo Smart 2 Дигитален апарат за кръвно налягане за киткакойто има памет до 60 измервания, засича аритмичен пулс и предоставя 5 години гаранция.

Прекрасен подарък за семействата с малки деца е Agu Tomchi Меш небулайзер – специално разработен, за да помогне ефективно в борбата с респираторните заболявания на дихателните пътища при децата. Инхалаторът е напълно мобилен и работи с 2 батерии тип АА 1.5 V, което позволява да го носите навсякъде с вас. 

BLACK WEEK поставя началото на Коледното пазаруване. Това е чудесен момент да закупите желаните подаръци за най-близките Ви на изгодни цени или просто да си набавите необходимите продукти за грижа за кожата, орална хигиена и цялостна грижа за здравето и имунитета.

Традиционно на Черен петък започва сезонът на коледното пазаруване в САЩ. Много магазини предлагат силно рекламирани разпродажби на намалени цени и често отварят рано, понякога още в полунощ или дори на Деня на благодарността. Разпродажбите в някои магазини продължават до понеделник („Кибер понеделник“) или за една седмица („Кибер седмица“). Затова и мнозина свързват този период с безкрайни опашки и много чакане, но това вече не е така! Възползвайте се от възможността и пазаруване онлайн в АПТЕКИ 36.6. Отстъпките са валидни от 20.11.2023 година до 26.11.2023 година. Разгледайте нашия сайт още сега!

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари