БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Bärbel Drexel – най-доброто от природата е най-доброто за вас

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (1 вота, средно: 1,00 oт 5)
Loading...

Началото

Bärbel Drexel е немска компания за производство на билкови екстракти, витамини и минерали, антиоксиданти, ензими и други природни продукти с гарантирано благоприятно въздействие върху организма. Брандът е основан през 1996 г. от Bärbel Scheffs-Drexel – натуропат с дългогодишен опит в областта на алтернативната медицина.

Всички натурални комбинации от съставки, които г-жа Bärbel Scheffs-Drexel препоръчва на своите пациенти, са формулирани от самата нея и са доказали ефикасността си през годините.

За да успее да задоволи нарастващото търсене на природни продукти, г-жа Шефс-Дрексел  решава да създаде собствен бранд. Така през 1996 г. се появява Bärbel Drexel GmbH – компания за производство на 100% натурални продукти, създадени в съответствие с най-високите стандарти за качество.

Barbel Drexel днес

Продуктовата гама на Bärbel Drexel включва натурални диетични добавки за здраве и красота, както и натурална козметика, произвеждани в собствена фабрика, намираща се в зеления баварски град Баар.

Към днешна дата Г-жа Шефс-Дрексел вече се е оттеглила от активния бизнес, но компанията продължава да реализира дейността си в съответствие с основните ценности на марката и в духа на нейния основател – 100% натурални суровини с най-високо качество и модерни технологии на производство.

Философията на Barbel Drexel

„Ние използваме само най-доброто от природата за вашето здраве, красота и хармония!“

Растителните екстракти на Bärbel Drexel се отличават с оптимална бионаличност – техните полезни фитосъединения напълно запазват ефикасността и биологичната си активност. Всички витамини, минерали, микроелементи и други хранителни вещества в продукти Bärbel Drexel лесно се абсорбират от организма и предоставят реални ползи за здравето.

Продукти Bärbel Drexel не са тествани върху животни и НЕ съдържат:

  • изкуствени спомагателни и свързващи вещества;
  • парабени и синтетични консерванти;
  • синтетични аромати и оцветители;
  • подобрители на вкуса;
  • генетични технологии;
  • парафини и петролни продукти;
  • силикони и парникови газове;
  • PEG и PPG емулгатори.
Свързани продукти

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари