БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

АПТЕКИ 36.6 подкрепиха редица събития през 2022г.

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (1 вота, средно: 1,00 oт 5)
Loading...

“Маратон Пловдив“ за пореден път прикова вниманието на пловдивчани

Емблематичният за града „Маратон Пловдив“ се проведе на 30 октомври (неделя). За разлика от предходните издания на знаковото спортно събитие, през тази година надпреварите бяха две: полумаратон 21К и традиционният Амбелино Кидс рън.

В маратона взеха участие 950 състезатели от 18 държави. Милица Мирчева спечели тазгодишното издание на Маратон Пловдив, след като измина 21 километра за 1:14:24 часа. Втората позиция остана за Маринела Нинева с време 1:17:34 часа, а трета се нареди Симона Неделчева – 1:20:21 часа.

При мъжете триумфира мароканецът Редуан Нуини. Той измина 21-километровата дистанция за 1:06:04 часа. На втора позиция завърши сънародникът му Хаджаш Ел Джибли с време 1:07:28 часа. Трети на почетната стълбичка се качи състезаващият се за България угандец Исмаил Сенанджи, който преодоля трасето за 1:10:21 часа.

Другите двама най-добре представили се българи бяха Иван Попов, който завърши само на 11 секунди след Сенанджи, и Ивайло Вълев с време 1:11:53 часа.

АПТЕКИ 36.6 съвместно с AboPharma бяха част от това събитие и подкрепиха този грандиозен маратон – Marathon Plovdiv & Half Marathon! Желаем на всички участници успех за напред и до нови срещи от целия екип на АПТЕКИ 36.6!

София Папукчиева стана новата “Мис България – Пловдив” 2022 и лице на АПТЕКИ 36.6!

20-годишната пловдивчанка впечатли журито и присъстващите със своята харизма и спечели короната в Bushido Club. Освен титлата „Мис Пловдив 2022“, красавицата стана и новото лице на АПТЕКИ 36.6.

Чаровните претендентки, които излязоха на сцената на популярния клуб на 4-ти ноември, бяха избрани на предварителен кастинг предходния месец. Дванайсетте кандидатки за титлата преминаха през три тура, като в първия дефилираха с къси черни и бели рокли, във втория с бански костюми, а във финалния тур, момичетата излязоха на сцената с официални рокли.

София Папукчиева представи града ни на конкурса „Мис България”. Първа подгласничка стана чаровната Кристияна Манолова, a втора в класацията на журито беше екзотичната Сара Санчез.

На кастинга се явиха дузина красавици. Хубавиците, които взеха участие учат право, международни икономически отношения, българска филология и физическо възпитание и спорт. Сред претендентките за най-красива пловдивчанка имаше и бивша гимнастичка и настояща треньорка от същия спорт. В конкурса по регламент могат да участват неомъжени българки между 17 – 24 години.

Тази година екипът на АПТЕКИ 36.6 не пропусна възможността да вземе участие и да подкрепи ежегодния конкурс за красота – „Мис Пловдив“. Пожелаваме на всички участнички успех за напред и до нови срещи!

АПТЕКИ 36.6 подкрепиха International Grand Prix Plovdiv 2022 Държавно Лично Отборно Първенство на БФКСТ по Възраст !

В град Пловдив се проведе Държавно Лично Отборно Първенство по спортни танци. Танцовата двойка Борислав Стоянов и Сияна Златева се класираха на първо място в клас 15 „С“. Те повториха успеха си от състезанието в Казанлък на 5 ноември, където отново спечелиха златните медали в състезанието по клас. В надпреварата по възраст на Националната Купа се класираха на трето място в латиноамериканските и в стандартните танци.

Най-малката двойка от клуба Диан Димитров и Димитра Димитрова се представиха достойно на Държавното първенство със своята класация на четвърто място в латиноамериканските танци.

Изключително щастливи сме, че бяхме част от това страхотно събитие! До нови срещи от Екипа на АПТЕКИ 36.6 !

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари