БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

АНИМА – мобилно приложение за спокойствие

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (1 вота, средно: 3,00 oт 5)
Loading...

Здравейте,

Аз съм Петя Стойчева Кривицки и съм клиничен психолог. За мен е чест и удоволствие да ви представя АНИМА – първото българско мобилно приложение за спокойствие, справяне, мотивация и психично здраве.

АНИМА предлага синтез на значителен брой техники за отпускане и успокояване, които доказано вършат работа. Те са лишени от претенциозност и не изискват от вас да имате някаква предварителна подготовка. Освен отделянето на няколко минути всеки ден и включването им в ежедневието ви, те няма да възпрепятстват стила ви на живот, а напротив – ще подобрят неговото качество. 

Упражненията в АНИМА са създадени за всеки един от нас. Упражненията помагат за по-добър сън, подобряват концентрацията, повишават мотивацията и спомагат за постигането на по-добри резултати в спорта, в работата и в ежедневието. 

Всички сме имали моменти на натрупан стрес, тревоги, умора, липса на мотивация или дори загуба на умението да се наслаждаваме на живота си. Много хора често изпитват тревожност, уморени са от ежедневието, работят под стрес, страдат от паник атаки или преживяват емоционално житейски ситуации.  Упражненията в АНИМА целят да успокоят ума и да го мобилизират чрез спокойствие, защото спокойният ум може да се справи с всяка житейска ситуация или емоционален дискомфорт. Ще можете да развивате качества, които искате да притежавате, за да постигате целите си и да живеете комфортно и пълноценно.

В АНИМА гласът ми ще ви води, за да можете самостоятелно да се справяте  със  страховете си, ако преживявате панически атаки, с натрапливи мисли, с демотивация, с вредни навици, с ревност и с много други емоционални състояния и зависимости, които пречат на щастливия ви живот!  

Упражненията в приложението са разделени в следните категории:

СПОКОЙСТВИЕ

Упражнения  за  успокояване на ума, отпускане на тялото,  хармонично дишане и преживяване съзнателно всеки миг тук и сега. Умът ще може да релаксира, да се фокусира  и да се справя със стреса.

МОТИВАЦИЯ

Упражненията помагат за организиране на деня, мотивация и програмиране на действията за постигане на успех и лично удовлетворение.

СПРАВЯНЕ

Упражнения за справяне с емоционална тъга, болка, стрес, зависимости, страхове, фобии, неспокоен сън, вредни навици, тревожност, натрапливи мисли и др.

СПОРТ

Категорията е създадена специално за спортисти и предлага ментални тренировки за мотивация, концентрация, визуализация и възстановяване. Подобрява се фокусирането върху конкретни цели. Спортистите се мотивират за успех и победа, докато  релаксират и отпускат тялото и съзнанието си.

ВЗАИМООТНОШЕНИЯ

Ментални упражнения за освобождаване от разрушителни чувства като ревност, обида, разочарование, загуба, омраза, завист или др.

Упражненията в АНИМА не са заместител на експертната професионална помощ, но те могат ефективно да допълнят клинична терапия, когато е диагностицирана нуждата от провеждането на такава.

Можете да се свържете с мен на страницата на АНИМА във Facebook. Ще се радвам да отговоря на всичките ви въпроси. Приложението АНИМА може да бъде свалено безплатно от App Store, като използването на упражненията е с платен абонамент. 

Приятно слушане!

Свързани продукти

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари