БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Абофлекс ГОЛД – да спрем болките в ставите

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Ставните болки, особено хроничните, са най-изразени през есенно-зимния период, когато времето е студено и влажно. Това е времето, когато се засилват болките и чувството за скованост в проблемните области. Всички стари травми напомнят за себе си, а именно през студените месеци се появяват най-често и артрозите. Зимата провокира появата на болезнени и неприятни състояния на костната и опорно-двигателната система. В тази връзка можем да кажем, че студът е техен основен враг.
Ставите са особено чувствителни на високото атмосферно налягане, което оказва натиск върху проблемните зони, затова е важно да се вземат мерки навреме.

АБОФЛЕКС ГОЛД е продукт създаден, за да поддържа доброто състояние на опорно-двигателния апарат.

AБОФЛЕКС ГОЛД е високо ефективно решение от клинично изследвани съставки, което спомага за собственото производство на колаген, за възстановяване еластичността и здравината на хрущялната тъкан в ставите, подхранва сухожилията и улеснява движението. Той спомага за поддържане добрата костна структура.

Важно е да отбележим, че AБОФЛЕКС ГОЛД работи в дълбочина с цел трайно отстраняване на причината, довела до ставния дискомфорт, като изгражда, укрепва и възстановява ставния хрущял, а няма за цел само да облекчи временно болката, за разлика от много други продукти за стави. Особено подходящ е за хора в напреднала възраст, тъй като с възрастта хрущялът се износва, синовиалната течност се изменя и губи еластичните си свойства. Ставите стават уязвими и крайният резултат е ограничена подвижност и липса на стабилност в тях.

Подходящ е и за хора, претърпели интервенции на ставите и опорно-двигателния апарат или такива подложени на тежки физически натоварвания.

Синергичната комбинация от Манган, кетостерони от Cissus quadrangularis L, Глюкозамин, Хондроитин, МСМ и Хиалуронова киселина 50 kDa спомагат за поддържането на нормалното състояние на ставите, костите и сухожилията.

Обогатен с кетостерони от Cissus quadrangularis L, които спомагат за правилното развитие на костната и мускулна тъкан. Те са естествени растителни стероиди, които намаляват кортизола (хормона на стреса), имат противовъзпалително и обезболяващо действие. Повишават издръжливостта при физически натоварвания.

Иновативната нискомолекулна хиалуронова киселина в състава на AБОФЛЕКС ГОЛД е специално създадена да бъде лесноусвоима от клетката, като възстановявa еластичните свойства на синовиалната течност и облекчава болката в ставите при разрушаване на ставния хрущял.

Хондроитинът стимулира синтеза на хиалуронова киселина и укрепва структурите на съединителната тъкан /хрущял, сухожилия/.
Манганът ускорява заздравяването на хрущялните тъкани, което го прави жизнено важен за хората със ставни проблеми.

МСМ играе важна роля за образуването на кератин, колаген и еластин, които допринасят за нормалното състояние на мускулите, костите, ставите и кожата.

Глюкозаминът служи и за производството на синовиалната течност, която намалява триенето на ставите.

AБОФЛЕКС ГОЛД спомага за увеличаване диапазона на движение и функционалните възможности на ставите, като подхранва хрущяла и ставите в дълбочина. Денонощна и надеждна грижа за комфорта и здравината на вашите стави!
Свързани продукти

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари