БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Спри детето си да боледува: Имунопрофилактика

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Дъждовни есенни дни наближават, а с тях идват и неприятните настинки и вирусни инфекции. За ефикасна защита на организма е нужно изграждането на стабилна и устойчива имунна система, която да се противопостави и да преодолее сама вредните външни фактори.

Най-добрият начин да засилим имунитета си е приемането на естествени имуностимулатори, които да подпомогнат устойчивостта на организма и да ни доставят всички онези вещества необходими на тялото да преодолее заплахата от вирусите.

Един от най-подходящите за целта продукти е коластрата от крави.

Освен че тя е сигурен източник на белтъци, мазнини, въглехидрати, витамини и минерали, коластрата съдържа и много биологично активни молекули, играещи важна роля за имунната функция и растеж.

Коластрата осигурява непосредствена защита при възпаления на горните дихателни пътища, разстройство следствие на вирусна или бактериална инфекция или стомашни и чревни проблеми.

Тя е много по-силна от човешката, тъй като съдържа до 20 пъти повече растежни фактори. Важно предимство е и факта, че коластрата е безопасна дори и за хора, които не понасят млечни продукти, защото съдържанието на лактоза и други обикновени млечни съставки са минимални. В същото време съдържанието на широкоспектърни естествени имуностимулатори са в много висока концентрация (37) и 8 фактори на растежа, което я прави уникален продукт. Коластрата е изключително богата на жизнено важни имуноглобулини.

Тя поддържа естествената имунна функция и ни позволява да се противопоставяме на неблагоприятните ефекти от замърсяващите агенти и алергени навсякъде, където контактуваме с тях .

Защо  коластрата ИМУНОКОЛ Перфект Пробио е уникален продукт и как действа тя ?

Повишава съпротивителните сили на организма като започва своята работа, абсорбира се в лигавицата на червата и дава ползи за целия организъм.

ИМУНОКОЛ Перфект Пробио е комбинация от коластра (370мг), бифидубактериум лонгум (1 млрд. Живи бактерии), лактобацилус ацидофилус (2 мрд. живи бактерии). 

Тази съвършена комбинация от коластра и полезни бактерии осигурява двойна защита за стомашно-чревната флора и имунната система. Съдържа специално разработени микрокапсулирани култури от Лактобацилус ацидофилус и Бифидобактериум Лонгум, гарантиращи милиарди живи организми без нуждата от специално съхранение.

Олигозахаридите в нея служат като пребиотици и стимулират размножаването на някои полезни бактерии, живеещи в дебелото черво, а гликопротеините – не позволяват на вредните микроби да проникват в стените на стомашно-чревния тракт.

Имунокол Пробио е естествен мощен Имуномодулатор и синбиотик, който осигурява на тялото двойна защита и висок имунитет!
Свързани продукти

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари