БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ – Комбинация за имунитет

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ – Комбинация за имунитет Шуслерови соли №3, №6, №7 x 200 табл. с подарък Шуслерова сол №2 х 80 табл.

Комбинацията за стабилен имунитет с оригиналните Шуслерови соли на Немския хомеопатичен съюз (DHU)* включва:

Шуслерова сол №3 Ferrum phosphoricum D12 – 3 таблетки сутрин
Шуслерова сол №6 Кalium sulfuricum D6 – 3 таблетки на обед
Шуслерова сол №7 Magnesium phosphoricum D6 – 3 таблетки вечер
Начин на приемане:

Приемат се в продължение на 1 месец. Тази програма може да се прилага през есенно-зимния или пролетния сезон, както и винаги в в епидемична обстановка (при необходимост и по-дълъг период от 1 месец). Дозировка за деца – по 2 табл. от всяка сол дневно.
Таблетките се оставят да се разтопят в устата или се разтварят в чаша вода и течността се пие бавно, на малки глътки със задържане в устата.

Шуслеровите соли не могат да бъдат предозирани и не предизвикват привикване.


Шуслерова сол №3 Ferrum phosphoricum D12 – солта за първа помощ на имунната система, подсигурява желязо за клетките на имунната система и подготвя организма за по-бърз имунен отговор при възникване на вирусна или бактериална инфекция.

Шуслерова сол №6 Кalium sulfuricum D6 – укрепва защитните функции на лигавиците, които първи са изложени на контакт с вируси и бактерии, и подпомага прочистващите процеси в организма.

Шуслерова сол №7 Magnesium phosphoricum D6 – премахва подсъзнателното напрежение, понижава нивата на ежедневния стрес и осигурява качествен сън – ключови фактори в подкрепа  стабилния имунитет.


+ ПОДАРЪК Шуслерова сол №2 Calcium phosphoricum D6осигурява клетъчна защита като стабилизира клетъчната мембрана, повишава устойчивостта на клетките при среща с вирусите; за възстановяване на тялото на клетъчно ниво след дълго боледуване.

Шуслерова сол №2 е известна катосолта на здравите кости и зъби – подпомага растежа на костите, важна сол при фрактури и болки на растежа. Препоръчва се при забавена поява на зъбите, при ранна поява на кариеси.

Шуслеровите соли на Немския хомеопатичен съюз (DHU) под формата на таблетки и мехлеми са подходящи за употреба при деца и възрастни. Преди употреба на таблетната форма при деца под 1 год. е необходима консултация с лекар. За повече информация прочетете листовката.

*Произведени за първи път през 1873 г. от DHU.

Свързани продукти

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари