БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

ПРОКОЛАГЕН попада точно в целта, за да поправи щетите на времето!

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Питате се как да запазите жизнеността и младостта на тялото?

Отговорът се крие в колагена. Но не кой да е колаген, а ПРОКОЛАГЕН.

Колагенът е основният структурен компонент, изграждащ всички тъкани в тялото ни. От него зависи еластичността им и възможността за поемане на по-големи натоварвания. Той е идеалният „строителен материал“, който укрепва и поддържа кожата, сухожилията, костите, мускулите и пространството между клетките, наречено извънклетъчна матрица.

С годините, процесът на непрекъснато регенериране на колагеновите влакна се забавя, а колагеновата матрица отслабва. След 35-тата година самопроизводството на колаген драстично намалява.

Има десетки видове колаген, но най-добрият за нас колаген е този, който организмът сам произвежда.

Това е и основната характеристика и предимство на ПРОКОЛАГЕН. Революционен продукт, създаден по специална технология, който не съдържа колаген, а съставките му провокират образуването на собствен колаген в тялото.

ПРОКОЛАГЕН заличава белезите на времето и работи активно за запазване на подвижността и младостта.

Съдържа специален патентован комплекс NDF (Natural Dermo Filler), MSM и витамин С. Произведеният колаген попада точно там, където е необходим на тялото, за да поправи щетите на времето и да увеличи еластичността и здравината на тъканите.

Формулата на NDF/Natural Dermo Filler/ е базирана на силициев диоксид – структурен елемент на съединителната тъкан. Той е от съществено значение за образуване на макромолекули като еластин и колаген, отговорни за нашата гъвкавост и стегнат вид. Съдържа Витамин Е, който допринася за защитата на клетките от вредното влияние на свободните радикали.

МСМ метилсулфонилметан е органична сяра в естествената си форма. Допринася за възстановяване образуването на напречните връзки в колагена. Подпомага синтеза на много ензими, хормони, аминокиселини, антитела и антиоксидантни молекули. Нарича се „минералът на красотата“, тъй като прави кожата чиста и млада, а косата – лъскава и мека. Витамин С е мощен антиоксидант и представлява кофактор за синтеза на колаген, стабилизирайки двойната спирала на молекулата.

ПРОКОЛАГЕН работи за запазване нормалното състояние и функциониране на ставите, костите, съединителната тъкан и скелетната мускулатура възможно най-дълго време. Освен това, предпазва колагеновите и еластиновите влакна от деградация и стимулира производството на нов колаген. Увеличава еластичността на кожата и заличава фините линии и бръчки.

ПРОКОЛАГЕН може да се приема от всички хора. При възникнали травми или при изчерпване на колагена в организма, за красиви коса, кожа и нокти.

Свързани продукти

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари