БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Помощ от природата при проблеми с ХИПЕРАКТИВНОСТТА

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Симптомите на синдрома на дефицит на вниманието и хиперактивност (СДВХ) могат да доведат до сериозни последици за развитието на детето и да окажат влияние върху живота му в дългосрочен план. СДВХ се приема за хронично заболяване, тъй като близо половината от засегнатите деца продължават да проявяват симптомите и като възрастни. Слабата концентрация, липсата на самоконтрол, хиперактивността и безпокойството водят до редица негативни тенденции. През юношеството си тези деца са по-често наказвани и изключвани от училище, имат по-ниски постижения, като цяло имат склонност към деструктивно поведение в живота (злоупотреба с алкохол, наркотици, конфликти с правосъдието).
Има начини да се помогне – дори и в тежките случаи, при това с щадящи организма средства, без страничните ефекти на химическите медикаменти.
Безопасно и деликатно лечение
За овладяване на симптомите при хиперактивност, липса на концентрация и проблеми с паметта е много ефективна комбинацията от природното лекарство Киндинорм и Шуслеровите соли на DHU – оригиналните Шуслерови соли в България.
Киндинорм е специално разработен за употреба при дефицит на вниманието и концентрацията, нервна раздразнимост, двигателна свръхактивност, затруднения в учението, нарушения на съня или общо изтощение. Има регулиращ и успокояващ ефект. Подходящ е както за деца над 1 г., така и за възрастни. Лекарството е напълно безопасно, не крие риск от привикване. Препоръчителната дозировка на Киндинорм за деца от 1 до 5 г. включва 3 пъти по 2 пилули дневно, за деца от 6 до 11 г. – 3 пъти по 3 пилули дневно, а за деца над 12 г. и възрастни – 3 пъти по 5 пилули на ден.
Шуслерова сол №5 има доказан укрепващ ефект върху психиката. Помага при депресия, преумора, раздразнителност, нарушена концентрация, дефицит на внимание. Приемат се по 3-5 табл. сутрин. А Шуслерова сол №7 помага при стрес, нервност, проблеми със съня заради страх от предстоящи тестове или изпити. Приемат се 3-5 табл., разтворени в топла вода, вечер преди лягане.

Свързани продукти

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари