БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Не позволявайте на проблемите със стомаха да провалят ваканцията ви!

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Лятото е … ваканция, пътуване, слънце, море и планинска прохлада. Очакваме с радост хубавите летни дни, но този сезон крие и своите рискове от проблеми с храносмилането, които могат да варират от запек, разстройство, хранителни отравяния до вирусни инфекции.

Смяната на ежедневния ритъм, разликите в климатичните условия и начина на хранене, могат да причинят болки в стомаха, гадене, тежест и упорит запек.

Децата пък попадат най-вече под прицела на вирусните инфекции, които обикновено са съпроводени с разстройство, гадене, повръщане и висока температура. Приемът на антибиотици допълнително влошава състоянието на храносмилателната система и води до стомашни неразположения, по време и след приема му.

Не позволявайте на проблемите с храносмилателната система да провалят ваканцията ви!

За да превърнете почивка си в приятно изживяване, а не в кошмарни дни е важно да поддържате балансирана чревна флора.

Когато равновесието между различните видове микроорганизми е нарушено, се появяват стомашни неразположения, имунитетът отслабва, а това може да доведе до редица други здравословни проблеми. Нарушава се пълноценното усвояване на хранителните вещества, нужни на тялото ни за да функционира нормално. Микроорганизмите, които чревната флора съдържа, участват в редица обменни процеси, синтезират ценни и необходими вещества, затова е нужно да поддържаме нейния баланс.

Добрите бактерии в тялото ни подпомагат изхвърлянето на излишните продукти от метаболизма, спомагат за нормалното функциониране на имунната система и намаляват нежеланите ефекти при лечение с антибиотици. Пробиотиците спомагат за балансиране на рН в червата, за регулиране на перисталтиката и неутрализиране на токсините. Те подобряват абсорбцията на минерали и витамини, помагат ни да усвояваме пълноценно храната и потискат развитието на патогените.

Чрез приемът на Флора, вие ще възстановите естествената бактериална среда, която ще ви се отблагодари като ви дари с устойчив имунитет и ще ви зареди с енергия.

Полезните бактерии произвеждат и важни за организма ни вещества – незаменими аминокиселини, витамини (В1, В2, В6, В12, К) и ферменти, чрез които приетата храна се разгражда.

Затова най-разумното решение за да се застраховате от провал на лятната си ваканция е приема на ФЛОРА 8 – комбинация от пробиотици и пребиотици, които са полезни за чревната флора и балансират перисталтиката.

ЗАЩО ФЛОРА 8 Е НАЙ-ДОБРОТО ЛЯТНО РЕШЕНИЕ?

Flora 8 е иновативен продукт, който безспорно се отличава от другите продукти на пазара!

Съдържа 8 милиарда доказано живи бактерии от видовете Бифидобактериум анималис и Лактобацилус рамнозус, които поддържат баланса в човешкия организъм като потискат развитието на лошите болестотворни микроорганизми и осигуряват максимално бърз оздравителен ефект.

– За оптималното развитие на добрите бактерии във Флора 8 са включени два вида пребиотик – FOS (Фруктоолигозахариди) и инулин. Това са природни продукти от растителен произход.

Фруктоолигозахаридите са нехраносмилаеми нискокалорични въглехидрати, които стимулират работата на дебелото черво като активират полезните бактерии.

Инулинът е полизахарид, който стимулира растежа и води до увеличаване количеството на избраните щамове Лактобацилус рамнозус и Бифидобактериум анималис, за сметка на патогенните бактерии.

Пребиотиците не се усвояват в тънките черва, а след като бъдат консумирани преминават в дебелото черво, където осигуряват среда за развитие на полезните бактерии, нормализират дейността на чревния тракт и повишават съпротивителните сили на организма.

– Комбинацията от пробиотици и пребиотици в ФЛОРА 8 осигурява феноменално бърз ефект при стомашно-чревни неразположения като подуване, газове, запек и диария.

Flora 8 се предлага под формата на сашета за директна употреба с чудесен вкус на крем карамел, които се изсипват в устата за моментално усвояване и мигновен ефект. Това ги прави изключително удобни и лесни за прием навсякъде, по всяко време и във всяка ситуация.

Не е необходимо да бъде съхраняван в хладилник, което го прави удобен за прием в горещите летни дни.

Доказателство за високия клас на синбиотика ФЛОРА 8 е специалната технология на микроинкапсулиране, по която е произведен, и която гарантира жизнеспособността на полезните бактерии, съдържащи се в него. Те се освобождават едва когато съдържанието им премине в червата, където ефективно да изпълнят благотворното си действие. В допълнение към това, измерванията за броя на жизнеспособните пробиотичните бактерии се извършва в последния ден от срока на годност, а не в деня на производство. Микроинкапсулирането, научно доказано, е най-успешният метод за осигуряване на оптимално ниво на защита на пробиотичните щамове.

Подходящ е за прием от деца над 2 години и възрастни

Флора 8 е изключително полезен при нарушения в храносмилателната система, от запек до диария и има отношение към подобряване на имунитета. Незаменим помощник в летните дни!
Свързани продукти

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари