БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Наталия Кобилкина: Любовта управлява света в момента

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Наталия Кобилкина е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и бизнес психолог. Преминала е множество обучения в Русия, САЩ и Западна Европа. Автор на няколко бестселъра – Пътят на щастлива жена”, ”69 съвета за секс” и „33 дни до мечтата“. Създала е собствена система за тренинги, които изцяло променят живота на хората.

За повече информация посетете www.natalia.bg

[facebook] [instagram] nataliakobilkina

__

Какви качества и умения трябва да притежават хората на 21-ви век, за да успеят в кариерата и личния живот? 

Отворено мислене и отворено сърце! Просто да видиш възможности навсякъде и да знаеш, че си готов за промяна и да пробваш нови неща. Също сега е време на големи и красиви мечти. Важно е да си позволим наистина големи желания и да искаме повече и повече. И забелязвам, че сега има огромна скорост на всичко, което се случва – затова е важно да сме готови за това. Любовта управлява света в момента.

 

Много професиоанлно успели мъже и жени са самотни в личен план. Как могат да привлекат любовта в живота си? 

Да сменят ценности и приоритети. При мен дойде на консултация една жена и каза: “Искам силен мъж! Аз съм успешна и реализирана жена, но искам същия мъж.” Питам я: “С какво се гордеете?” Тя отговоря: “Че съм силна, с кариерата си, че всичко правя сама.” С тези ценности няма как да има силен мъж! Предложих й да смени ценностите си и да позволи на себе си да проявява и да показва своите слабости; нещата, които й липсват; да се гордее колко много любов тя дава на мъжете; да умее да бъде жена в отношенията си и това ще доведе до желаната връзка.

 

Какви сигнали окуражават мъжете да поканят жена на среща?  

Когато жената отделя на мъжа време и внимание – иска да говори с него, интересува се от него, докосва него или самата себе си. Принципно окуражавам жените да бъдат по-смели и по-ясно да казват и да показват на мъжете своите чувства и симпатии. Усмихнатата и отворена жена винаги има предимство и с нея мъжът се отпуска. Така че усмихвайте се и дишайте чрез каремчето. Релаксираната жена винаги е по-привлекателна от напрегнатата.

 

На кой етап от взаимоотношенията е препоръчително да се премине към секс?

Когато вътрешно сте готови и само вие го усещате и чувствате от вътре. Не бих препоръчала да го правите изкуствено, за да се направите на интересна или той да не реши, че сте лесна жена. Вярвам, че ако вие сте над 30 годишната възраст – и двама имате опит! За какво да отлагате?! Просто действайте! Проверете дали този човек ви отива в легло и скачайте в тези отношения!

Всъщност каква е тайната за щастливо, устойчиво във времето семейство?

Гледах наскоро едно предаване на руски, в което разменят съпрузи на богати и бедни семейства. В бедните семейства постоянно всички се оплакват, не са порастнали психически и физически, не поемат отговорност за себе си и семейството. В щастливите семейства и двамата партньори се обичат и правят действия всеки ден за тази любов. Отделят време и внимание един на друг. На тях им пука за чувствата на партньора. И същевременно всеки прави това, което обича. В повечето случаи на щастливи семейства и двамата партньори работят и дават своя принос към света.

 

Как двама родители могат да запазят близостта помежду си след появата на детето?

Ако майката не се вкопчва в детето и си остава преди всичко съпруга, тогава няма проблеми и кризи. Проблемът е, че повечето жени се побъркват по детето и забравят за мъжете си – изключват го от отношенията и това разваля всичко. Детето е важно да спи отделно. Жената да отделя време на своя мъж – да имат и секс, и романтинка заедно. Важно е да хвалите вашите мъже и да ги поощрявате, дори и да не сте супер доволни как той се отнася с децата ви. Това са и неговите деца! Така че отделяйте време, енергия един на друг и тогава ще се получат нещата.

 

Вече стартирахте и курс само за мъже, озаглавен “Как да имам успех при жените?” Как се роди идеята за него и за кого е предназначен?

Тази идея отдавна зрееше – просто трябваше да дойде правилния момент и той дойде. Мъжете ,според мен, вече са готови да се учат и да се развиват. Никои от тях по-добре от жените. Имам доста индивидуални клиенти и виждам уникални резултати с тях. Искам да предам тези знания и умения към мъжете. Вярвам, че това ново ниво на осъзнание ще доведе до прекрасни успехи!

 

Кои други Ваши курсове са подходящи за необвързани хора или такива, които искат да подобрят взаимоотношенията си с партньора?

Изградихме цяла система за трансформация и винаги препоръчвам на клиентите ми да започнат от курсовете “Гейши 1” и “Гейши 2” – това е основата на всичко! После имаме различни направления за отношения, за пари, за секс и за красота.

Цялата информация я има в нашия сайт www.natalia.bg и в социалните медии инстаграм и фейсбук – nataliakobilkina.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари