БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Microlife като лидер в иновациите и технологиите представя новия апарат за измерване на кръвно налягане BP A7 Touch BT

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Microlife BP A7 Touch BT е високотехнологичен aвтоматичен апарат за измерване на кръвно налягане, с който лесно можете да контролирате и следите стойностите на кръвното си налягане в домашни условия. С модерната си визия и интуитивен интерфейс, този апарат е лесен за използване от всички възрастови групи.

Водещата технология в сигурността и оптималната грижа за сърцето е Microlife Afib Sens. Измервайки кръвното си налягане с апарат с патентованата технология Afib Sens, извършвате и автоматично проследяване за наличие на аритмия предсърдно мъждене, която е един от най-високо рисковите фактори за получаване на инсулт.

За „Златен стандарт“ в откриване на предсърдно мъждене се смята електрокардиограмата. Afib Sens на Microlife открива предсърдно мъждене с висока точност (чувствителност 98%, специфичност 92%), както демонстрират многобройните изследвания в сравнение с ЕКГ.

Поради принципа на работа на осцилометрични автоматични апарати за измерване на кръвно налягане, някои от тях могат да са неточни при използване от така наречени „специфични групи пациенти“. Това може да доведе до факта, че апаратите, валидирани само с групи „обикновени субекти“ (здрави хора), могат да не показват точни резултати от измервания при, например, пациенти с диабет или бременни жени, или по-възрастни пациенти. По тази причина, авторитетните институции изискват, апаратът за измерване на кръвно налягане да бъде препоръчан за използване от специфична група пациенти, само ако той е минал валидиране с тази специфична група.

Microlife е производител на медицинска техника за домашен мониторинг, чиито апарати за измерване на кръвно налягане, притежаващи технология Afib Sens, могат да засекат наличието на предсърдно мъждене с точност, сравнима с ЕКГ. Без апаратът да получи смущения от наличната аритмия и да отчете Error.

Microlife BP A7 Touch BT е оборудван с Bluetooth свързаност, която му позволява да се свърже с мобилното приложение на Microlife Connected Health+. То предлага множество полезни функции. С него могат лесно да ce записват и проследяват измерванията на кръвното налягане, както и да бъдат изпратени на личен лекар и други здравни специалисти.

Устройството позволява съхранение на по 99 показания за двама потребители. Също така позволява на трети човек да измери кръвното си налягане като гост потребител без запаметяване на стойностите. Всичко това осигурява мониторинг и следене на запазените резултати на двама ползватели.

Свързани продукти

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари