БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

маг. фарм. Даниела Павлова: Чувствата на вина – оковите, блокиращи радостта

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

маг. фарм. Даниела Павлова

Маг. фарм. Даниела Павлова работи във фармацевтичния сектор над 20 години и е управител на Аптека 36.6 Събота Пазар близо 12 години. Завършила е сертифицирани курсове по Бахова терапия, Австралийски цветни есенции, хомеопатия, шуслерова терапия и биоенерготерапия. Прилага успешно духовни и езотерични практики. Mожете да се консултирате с нея след предварително записване на тел. 0878598444.

Danihelp Бахова терапия

www.danihelp.bg

_____

Изпитвате ли често вина? Измъчва ли ви усещането, че вечно правите грешки? Вероятно сте от хората, които се самообвиняват за неща, които са направили или не са направили, самоупрекват се, подценяват се, изпитват угризения заради неуместното чувство. Дори когато имат успех, те мислят, че можело да се справят по-добре и не са доволни от резултатите и постиженията си. Така остава винаги едно чувство на неудовлетвореност, липса на наслада и радост в живота и може да доведе до депресия, емоционална болка, слабост, ниско самочувствие, липса на желание и мотивация за работа и др.

Чувството на вина е една от най-дълбоките отрицателни душевни състояния с много ниска вибрация. Истински подарък е цветна есенция от Бор, която помага да се освободим от оковите на фалшивото чувство на вина и да повиши вибрациите ни до себеприемането и мир със себе си. Всеки има нужда от Бор, ако изпитва някои от следните твърдения:

1. Изпитвате чувство за вина. Дори след години ви е трудно да простите.

2. Чувствате се отговорен за грешките на другите.

3. Не можете да се освободите от усещането, че съвестта ви не е чиста.

4. Каквото и да се случи знаете, че вие сам сте си виновен, упреквате се.

5. Позволявате си малко неща като си мислите, че не заслужавате нищо дори и любов.

6. Непрекъснато се извинявате.

7. Дори и при големи постижения не сте доволни достатъчно и не можете истински да се радвате на успеха.

8. Мислите си, че не заслужавате нещо и очаквате наказания.

9. Мислите, че не сте заслужили любов.

10. Трудно приемате подаръци, по- скоро очаквате някой да ви критикува или обвинява.

11. Много често използвате в речника си :“Никога няма да си го простя“,“ Знам, че съм виновен..“

Децата също имат нужда от Бор, когато са многократно упреквани или обвинявани от родителите си, че не правят нещо както трябва. И те растат с чувството, че са грешни, виновни, неудачници, които им пречат в живота. Децата защитавайки се използват думите: “Аз не съм виновен“! Това чувство на вина сякаш се предава на всяко следващо поколение и първо родителите трябва да се освободят от него и да променят поведението си.

Важно е личността да приеме себе си такъв какъвто е, както със силните, така и със слабите си качества, да дава уважение и любов към себе си. Тук на помощ идва една австралийска цветна есенция Sturt desert rose, която също освобождава чувството на вина, пречи на човек да не се подава на външно влияние, повдига самочувствието, дава кураж и вяра в себе си. Двете цветни есенции успешно се прилагат за повишаване на енергията на втора чакра.

Чувството на вина води до липса на удовлетвореност от живота, което пък от своя страна води до слаба енергия във втора чакра. Състоянието се характеризира със скованост в тялото, проблеми във взаимоотношенията на емоционално ниво, липса на желание, страст, вълнение, липса на сексуално желание при мъже и жени. На физическо ниво се изразява със заболявания на репродуктивните органи, тънки черва, стерилитет.

Със есенция от Бор ще се научим да даваме прошка на себе си и другите, че грешките служат ,за да се учим, а не да се чувстваме зле. И да изживеем живота си като дар, изпълнени с радост, защото никой не се ражда случайно!

Свързани продукти

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари