БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Лятно слънчево възстановяване: Грижа след слънце

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (1 вота, средно: 1,00 oт 5)
Loading...

Скоро идва мечтаната почивка, а вие искате да запазите кожата си красива и добре хидратирана. Именно затова е важно да полагате грижа през цялата година и да предоставите на кожата ви необходимите продукти. Днес ще ви представим няколко съвета, с които ще успеете да запазите кожата си, дори да я подхраните и възстановите след плаж.

Правилна хидратация отвътре и отвън

Едно от най-важните правила е да се грижите за кожата си регулярно през цялата година. По този начин тя ще е винаги добре хидратирана и лесно ще се справите с нея през лятото. За да може да го направите, е добре да използвате няколко любими или нови продукти, с които да я хидратирате добре.

Консумирането на течности също е задължително, за да може тялото ви да е освежено и добре хидратирано. Това ще се отрази на целия ви организъм и ще ви помогне да нормализирате кожата си.

Използване на слънцезащитен продукт

Един от следващите трикове за красива кожа е винаги да използвате слънцезащитен продукт. Проучете добре сами или се доверете на консултантите в АПТЕКИ 36.6. Ще получите точна и професионална информация, за да може да откриете продуктите, които ще осигурят нужното действие на вашата кожа.

Не забравяйте, че използвате на достатъчно силен фактор ще определи какво ще е състоянието на кожата ви след излагане на слънчева светлина. Нанасяйте често през деня и редовно по време на цялата ваканция.

Грижа за след слънце

Грижата след плаж е не по-малко важна от тази по време на излагане на слънчеви лъчи. Успокояващата козметика за след слънце ще ви помогне да реновирате кожата ви и да успокоят леките изгаряния, които може да се образуват, ако не нанасяте редовно слънцезащитния си лосион. Тези продукти са изключително хидратиращи и са подходящи за различните типове кожа. Препоръчваме ви да ги използвате след като си вземете душ. Нанесете малко количество върху ръцете си и внимателно нанесете от продукта. Масажирайте, докато не попие в кожата ви и оставете да изсъхне добре. 

Може да изберете и онези, които имат охлаждащ ефект, ако предпочитате да почувствате лека и приятна хладнина. Не забравяйте, че нанасянето на продукт след излагане на слънце може да облекчи леките изгаряния, защото обикновено в тях се съдържа Пантенол. Именно той се грижи за успокояването на кожата, която е била в контакт със слънцето и може бързо да облекчи болките от изгаряния. 

Ефективната грижа за кожата винаги трябва да включва разнообразни продукти, които да се грижат за проблемите, причинени от влиянието на външни фактори. Залагайте на добрата хидратация, която е от ключово значение за начина, по който кожата ви ще изглежда. 

Изберете правилната слънцезащита, която нанасяйте често и не забравяйте да подновявате след излизане от водата, и през няколко часа. В допълнение грижата след слънце, ще ви помогне да успокоите кожата си и да я хидратирате добре.

Винаги се доверявайте на подбрани продукти, които ще намерите в АПТЕКИ 36.6. Не забравяйте да се консултирате със специалистите фармацевти, които с удоволствие ще ви дадат повече информация за правилната грижа за кожата през лятото.

Свързани продукти

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари