БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Коластрата – непобедимата сила на природата срещу вирусите

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Пандемията в резултат на новооткрития коронавирус Covid-19 развива своя собствена динамика, която е непозната на човечеството до този момент и изглежда, че светът просто не е готов. И въпреки че някои хора развиват само леки симптоми, на други вирусът влияе тежко и може да бъде животозастрашаващ.

За съжаление, към настоящия момент няма налични антивирусни лекарства, които биха довели до ефективно лечение на този коронавирус, ваксина също не е налична, но природата никога не е оставяла човека сам! В тази ситуация, според германския доктор Марко Прюмер, коластрата е една от най-ефективните защити от коронавирус. Първото мляко на бозайниците е създадено от майката природа, за да предпази живота на новороденото от всички възможни атаки през първите седмици. Антителата, съдържащи се в коластрата, неутрализират патогенните микроби като бактерии, гъбички и вируси. Богата на пролин пептиди (PRP), коластрата стимулира нашата собствена имунна система.

Коластрата е изключителна комбинация от над 400 интерактивни съставки. Коластрата от крава е 99% идентична с човешката коластра – освен това първото мляко на кравите съдържа 40 пъти по-висока концентрация на антитела (имунни фактори).

AboPharma предлага на българския пазар серията Imunocol Perfect – коластра. Серията съдържа три продукта: Imunocol Perfect, Imunocol Perfect Bio, Imunocol ProBio.

Imunocol Perfect Bio е течна БИО коластра от крава. Тя е получена чрез дълбоко замразена студена обработка, като методът, сравнен с този при суха обработка на коластрата, съдържа с 30% повече биоактивни вещества. Предимството на течната форма на коластрата е, че действа много по-бързо поради незабавното й усвояване от организма и по тази причина се предпочита при остри вирусни инфекции. Може да се дава на току що родени бебета, т.е. лесно приложима е от нулева възраст. Особено подходяща и дори жизнено необходима е за бебета, които по една или друга причина са лишени от майчина кърма още в първите дни след раждането си.

Другият продукт от серията Imunocol Perfect ProBio е комбинация от коластра (370 мг), Бифидубактериум лонгум (1 млрд. живи бактерии) и Лактобацилус ацидофилус (2 млрд. живи бактерии). Имунокол Перфект Пробио съдържа специално разработени микроинкапсулирани култури от Лактобацилус ацидофилус и Бифидобактериум лонгум, гарантиращи достигането на милиарди организми живи до червата, без нуждата от специално съхранение. В състава на коластрата влизат 37 имунни, 8 растежни фактора, лактоферин и петте класа имуноглобулини (Ig A, Ig D, Ig E, Ig G, IgM). Коластрата съдържа още и епителен растежен фактор (EGF), който подпомага нормалното функциониране на лигавиците на дихателната, храносмилателна и отделителната системи. Олигозахаридите в коластрата служат като пребиотици и стимулират размножаването на някои полезни бактерии, живеещи в дебелото черво, а гликопротеините не позволяват на вредните микроби да проникват в стените на стомашно-чревния тракт. Лактоферинът – широкоспектърен „антибиотик“, който допринася за нормалното състояние на имунната система. Той потиска развитието на вредни бактерии в червата и подпомага развитието на бифидобактериите. Редица проучвания доказват редукцията на бактериални инфекции в гастроинтестиналния тракт след приложение на лактоферин, както и благоприятното му въздействие върху растежа на бактерии с ниски нужди от желязо каквито са лактобацилус и бифидобактериум.

Бифидобактериум лонгум е бактерия, която е типична за чревния тракт на хората и спомага за усвояването на млечни продукти и комплексни захари. Лактобацилус ацидофилус подобрява баланса в чревната флора и не допуска развитието на болестотворни микроорганизми като пречи на залавянето им за стените на червата, променя рН и кислородното съдържание и произвежда бактерицидни вещества (например водороден прекис, млечна и оцетна киселина и др.).

Третият продукт от серията е стандартизирана коластра от крава – 30 капсули – Imunocol Perfect. Тя е подходяща за прием от възрастни и деца над 1 година. Тя е под формата на капсула, която е блистерно опакована и защитена, което гарантира запазване на всички свойства на коластрата.  Препоръчва се за повишаване съпротивителните сили и защита на организма срещу бактериални и вирусни инфекции.

Коластрата подпомага живота и здравето. Коластрата е уникален дар от природата, към който можем да се обърнем в тази тежка ситуация.

През месец април 2020г., при покупка на 2 броя Imunocol Perfect капсули, получавате подарък антибактериален гел Стериман.

Свързани продукти

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари