БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

ХОРОСКОП за месец юни 2023

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Анелия Лечева-Христакиева

Астролог

Анализ на рождена карта, синастрия (съвместимост на партньори), елекция (избор на подходящ момент), бизнес астрология.

Можете да си запишете час на тел. 0898666838 или e-mail: [email protected]

_______

Овен

Сферата, свързана със здравето и работата ви, ще бъде ваш приоритет в настоящия месец. Периодът е подходящ за сключване на договори, за преговори и за смяна на работа. Ако желаете да смените вашият автомобил – сега е моментът. Включването на спорта във вашето ежедневие ще доведе до подобряване на здравето ви.

Телец

Силен и стабилен месец по отношение на финанси, бизнес планове и за стартиране на нови начинания. Сферата, свързана със социалното ви развитие, ще бъде подкрепена и ще се развива стабилно. Възможно е да поставите основите на промени, резултата на които ще видите през следващата година.

Близнаци

Успех във всичко, свързано с недвижимите имоти. Подходящ период за подписване на договори, сделки с недвижимост и започване на ремонтни дейности. Приятелствата, социалния ви живот и забавленията са фокус на вашето ежедневие. Внимавайте да не сте прекалено остри в комуникацията си с близките до вас хора.

Рак

Ще се отнасяте сериозно към отговорностите и задълженията си. Това прави месеца подходящ за стартиране на важни начинания, защото няма да се откажете докато не видите това, което ви удовлетворява. Периодът е силен за стабилизиране на взаимоотношения, както и за предприемане на сериозни крачки в сферата на личния ви живот.

Лъв

Месецът се характеризира със силна активност в сферите на любовта и парите. Период, в който може да срещнете любовта по един динамичен и внезапен за вас начин. Внимавайте обаче с изводите, защото отношенията търпят проверка в следващите пет месеца. Възможно е да привлечете възможности, чрез които ще спечелите добри доходи, така че не се страхувайте да рискувате.

Дева

Осъзнавате, че сте способни да осъществите това, което искате. Месецът ще ви изпълни с енергия и вдъхновение, така че е много вероятно да стартирате нови начинания или да заложите семената на големи промени във вашия живот. Вдъхновението ще окаже голямо влияние на вашите дейности, така че сега е времето да положите основите за нещо ново.

Везни

В сферата на вашата дейност ще сте силно зависими от действията на хората около вас. В настоящия период е важно да не се опитвате да свършите задачите и плановете си сами, а да търсите взаимодействие. Обърнете внимание на здравето си – възможно е да се активират хроничните ви заболявания.

Скорпион

Сферата на партньорството може да бъде много нестабилна в настоящия период. Възможно е да има напрежение във вашите лични и бизнес партньорства, свързани с общи ресурси. Не е подходящ период за сключване на договори с финансови институции. В първата половина от месеца са възможни проблеми, свързани с пътуване.

Стрелец

Късметът ще е на ваша страна в настоящия месец. Сферите на любовта, децата и творческите начинания ще се активизират и ще ви накарат да гледате много оптимистично на живота си. Ще получавате подкрепа от партньорите и приятелите си, така че ще може да разчитате на тях в начинанията си.

Козирог

Равновесието в жизненото ви пространство в съчетание с прозорливост и оптимизъм ще доведе до осъществяване на вашите планове. Подходящ период за стартиране на нови начинания, за всичко, свързано с документи и действия, касаещи институции.

Водолей

Внимавайте с разходите през настоящия месец. Твърде вероятно е да похарчите повече от това, което може да си позволите и в края на месеца да имате финансови затруднения. Не предприемайте спонтанни покупки, а премислете добре всяко свое действие в тази сфера.

Риби

Период, в който много от вас ще се чувстват в застой, но това е само временно и още от средата на месеца ще усетите как трудностите и задръжките на вашите начинания започват да затихват. Месецът е подходящ да проявите воля и да се откажите от вредни за вас навици.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари