БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Хороскоп за месец Юни 2022г.

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (1 вота, средно: 1,00 oт 5)
Loading...

Анелия Лечева-Христакиева

Астролог, гр. Пловдив

Анализ на рожденна карта, синастрия (съвместимост на партньори), елекция (избор на подходящ момент), бизнес астрология. Можете да си запишете час на тел. 0898666838

___

Овен

Дойде времето да действате. Физическата и психическата ви енергия ще са в пълното си положително проявление през настоящия месец. Това го прави подходящ за всичко ново, което изисква вашето участие. Късметът ще бъде на ваша страна. За тези от вас, които се занимават със спорт, ще е много ползотворен период. Родените в последните градуси на знака (17-20.04) ще е необходимо да променят осъзнаването на отговорностите, които носят.

Телец

Постигането на хармония във взаимоотношенията ще е основният акцент през месеца. Постарайте се да оправите недоразуменията с личните и бизнес партньорите си и вероятно ще имате успех. За тези от вас, които започват нова връзка – има вероятност тя да продължи да се развива положително и градивно във времето. В професионален план е възможно да имате проблеми с концентрацията, което може да ви забави при изпълнението на задачите ви. Добре е да вземете малко почивка.

Близнаци

Помислете какви са вашите цели за развитие. Време е да помислите за образованието си, за допълнителна квалификация или да се запишете да изучавате нов език. Това ще ви помогне да развиете потенциала си в кариерен план. В сферата на личния ви живот са възможни леки сътресения, които обаче биха могли да се предотвратят с добра комуникация. Не е подходящ период за подписване на договори, свързани с финанси.

Рак

Замислете се в коя област от живота ви може да сте независими и да утвърждавате собствените си идеи. Ако в този месец фокусът ви е съсредоточен само в семейството, то е твърде вероятно да трупате много яд и агресия и хората около вас да бъдат наранени. За тези от вас, които нямат потребността да сменят работата си, е добре да спортуват повече, за да изразходят напрежението, което ще чувстват. Игрите, творчеството, както и адреналиновите преживявания са нещото, което ще ви накара да се почувствате по-добре.

Лъв

Ако продължавате да упорствате и да не се адаптирате в сферите на любовта и комуникацията, егото ви може да бъде доста наранено. Не е времето да предприемате сериозни промени във вече утвърдени връзки и работни ангажименти. Изчакайте и не бъдете спонтанни в решенията си за промяна. Вложете енергията си в осъзнаване и планиране на бъдещи действия и за довършване на проекти и ангажименти. Не се препоръчват сделки, свързани с недвижимост – покупки и продажби.

Дева

Плановете, които имате за настоящия месец ще претърпят промени и ще ви се наложи да се адаптирате заради обстоятелства, които не зависят от вас. Вие не обичате изненадите и това може да ви направи по-емоционални и изнервени. Но в действителност тези промени ще ви спестят както средства, така и допълнителни усложнения, но ще го разберете по-късно. Така че приемете външните обстоятелства и действайте, макар и по-различно от това, което сте планирали.

Везни

В настоящия месец вие ще сте изправени пред дилемата – да знаеш какво искаш и да правиш, какво е нужно, за да го постигнеш. Това ще се отрази най-вече в партньорствата ви. Твърде вероятно е ако желаете сериозна връзка, а партньорът ви не отговаря на това, да се наложи да я прекъснете. Ще осъзнаете по неприятния начин смисъла на битките, които водите и това може би ще ви накара да смятате, че другите са ви виновни. Периодът ще повдигне много неудобни въпроси, но е дошло времето да ги разрешите.

Скорпион

Вероятно ще се се чувствате объркани, стресирани и несигурни заради ситуация, която продължава твърде дълго във вашия живот. Ако не погледнете по-сериозно на материалната си стабилност и подминавате проблемите, е възможно последствията да са дългосрочни. От друга страна точно тази ситуация може да ви накара да поемете в нова посока.

Стрелец

Партньорствата и семейството ще бъдат водещите теми през месеца. Осъзнавате, че за да се развивате е необходимо да си партнирате с някой. Това важи както за личния, така и за професионалния ви жиот. Не се мъчете да действате самостоятелно, а обсъдете идеите си с човека до вас. Време е да освежите и хармонизирате пространството около вас. В края на месеца може да си позволите да закупите по-скъпа вещ, свързана с дома и семейството ви.

Козирог

Реализацията на всичко, свързано с недвижимите имоти, започва да набира скорост след забавянето от предишния месец. Благоприятно време за сделки и оправяне на документи на недвижимост, за стартиране на по-сериозни ремонти, за градене на дом. Бъдете вниманетли при шофиране – възможни инциденти заради превишена скорост или неспазване на правила.

Водолей

Бъдете активни по отношение на приключване на преговори, сделки и комуникация, които се проточиха твърде дълго. Време е да действате по финансовите въпроси, да бъдете смели и да рискувате в преговорите. Особено силен период е втората половина на месеца, когато ще имате способността да взимате бързи и правилни решения в стресови ситуации.

Риби

Изхождате от собствените си потребности и импулси, поради което не сте склонни да зачитате стремежите и желанията на другите около вас. Това може да ви създаде проблеми в партньорствата. Перодът е подходящ да бъдете смели и да реализирате намеренията си, но само ако това зависи от вас самите и вашите решения.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари