БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Хороскоп за месец Юли 2022г.

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Анелия Лечева-Христакиева

Астролог, гр. Пловдив

Анализ на рожденна карта, синастрия (съвместимост на партньори), елекция (избор на подходящ момент), бизнес астрология. Можете да си запишете час на тел. 0898666838

___

Овен

Енергията, която ви изпълваше в предишния месец, започва да намалява и ще ви са необходими много усилия да довършите това, което сте започнали. Не зопочвайте нищо ново в настоящия месец, освен ако не сте го премислили добре. Пътуванията и приятната комуникация с приятели са най-добрата ви терапия през месец юли.

Телец

Нуждаете се от промяна, но ви е трудно да измислите начин, по който тя да се осъществи. Не взимайте решенията си на база емоции, а помислете логично по какъв начин да стартирате промените, които трябва да направите още от миналата година. Подходящ период за инвестиция в нов дом или планиране на ремонт. Възможно е разпадане на стари приятелства и напускане на групи, в които сте били част от дълго време. Осъзнайте, че промяната идва с действията.

Близнаци

Време е хората около вас да видят и признаят това, което правите за развитието си в професионален план. Организирайте си срещи, поискайте повишението, което заслужавате, потърсете си нова работа, ако настоящата не ви удовлетворява. Не се поддавайте на мaнипулации по отношение на финанси, не е подходящо време да се ангажирате с дългосрочни кредити.

Рак

Помислете си добре дали това, което сте учили наистина ви помага по отношение на реализацията, която искате. Сега е времето да предприемете необходимите действия по отношение на образование или придобиване на знания, които са практични и необходими за вас. Трудно ще видите пътя и посоката си по отношение на структурите, в които сте ангажирани, така че изчакайте с емоционалните решения за нова работа. Учете – сега е времето за това.

Лъв

Труден период на осъзнаване на теми, свързани със семейството, връзките и отношенията с децата ви. Възможно е да се чувствате неразбрани в дома си и да преувеличавате това, което се случва около вас. Склонността ви към драматизъм може да доведе до проблемни ситуации в дома ви. Осъзнайте отговорностите и не бързайте с необмислените думи и действия. Ако ви е възможно, прекарвайте повече време насаме.

Дева

Активен месец, в който ще трябва да свършите много от плановете, които сте си поставили. Сега (особено в първата половина на месеца) не е времето да почивате. Използвайте концентрацията и прилива на енергия, която имате, за да приключите успешно проектите си. В работата може да очаквате много кризи, на които ще трябва да търсите успешни решения. В личен и битов план ви очаква спокойствие, но и много ремонти за довършване.

Везни

Връзките, които ще започнете този месец, има тенденцията да се развиват по динамичен и позитивен начин. За тези от вас, които вече са намерили своята половинка – време е за следващата крачка в отношенията ви. За семейните – период на спокойствие, комуникация и пътувания. Изчакайте поне месец преди да предприемете важни промени в професионален план. Ще се появят обстоятелства извън вас, които ще определят посоката ви на развитие.

Скорпион

Труден, силно емоционален и изненадващ със събития от хора около вас месец. Необходимо е да се научите да приемате това, което е различно от вас. Данамиката на емоциите в настоящия период може да ви накара да изговорите думи, за които после да съжалявате. Бъдете пасивни, не предприемайте действия спрямо средата около вас, изчаквайте събитията отвън да ви инициират да действате по определен начин.

Стрелец

Кризи и проблеми с деловите ви партньори са причината, поради която ще погледенете на вашия бизнес по различен начин. Възможно е забавянето на плановете, които имате в работен план, да доведе до намиране на нестандартни решения свързани с вашето бъдеще. Единственият начин да успеете да преминете през този период е да разчитате преди всичко на себе си.

Козирог

Започвате бавно да напредвате в областта на реалазицията на финансовите проекти, които сте заложили още миналата година. Ще преразгледате някои от плановете, които имате – дори е възможно да приключите с проекти, които вече не работят. Но това, което остане в този месец, ще има своята дългосрочна реализация. В областта на пъртньорствата е възможно напрежение заради неразбиране в начина, по който комуникирате помежду си. Не е времето да изяснявате недоразуменията с партньорите си.

Водолей

Желанието ви да се усамотите и изолирате от всички няма да е в синхрон с желанията на вашето семейство и приятели. Ако през този месец се налага да пътувате или да почивате със семейството си, това може да бъде предизвикателство за вашата психика. Изберете си място, на което да няма много хора, за да бъде в синхрон с необходимостта ви от тишина и спокойствие.

Риби

Любовта и забавленията са темата на този месец. Така че отговорностите, които имате в работен план, ще ви тежат повече от нормалното. Добре е да планирате почивката си точно в този месец. Не поемайте ангажименти и нови отговорности, защото е твърде вероятно да не съумеете да се справите. За необвързаните – възможно е в края на месеца да започнете дълбоко емоционална и трайна връзка.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари