БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Хороскоп за месец Януари 2023

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Анелия Лечева-Христакиева

Астролог

Анализ на рождена карта, синастрия (съвместимост на партньори), елекция (избор на подходящ момент), бизнес астрология.

Можете да си запишете час на тел. 0898666838 или e-mail: [email protected]

Овен

В първата половина на месец януари ще преразгледате целите си по отношение на професионалната си реализация. Не бъдете импулсивни, дайте си малко време, за да премислите следващият си ход. Време е за промяна, но тя няма да се случи без напрежение.

Телец

Ще преодолявате успешно трудностите и забавянето на плановете си, стига да се въоръжите с необходимото търпение. През настоящия месец се въздържайте от скъпи покупки, особено що се касае до техника и транспортни средства. Тези от вас, които ще пътуват през първата половина на месеца, е възможно да преживеят стресови моменти свързани с объркване или забравяне на документи, както и забавяния.

Близнаци

Планетата Марс спира във вашия знак, за да се обърне в директния си ход след средата на месеца. Спрете, помислете и се подгответе да действате и да реализирате плановете, които обмисляхте в последните почти три месеца. Време е да изкарате идеите си на светло и да действате.

Рак

Динамичен и много предизвикателен период в сферата на отношенията и бизнес партньорствата. Избягвайте да сключвате договори и да предприемате действия или проекти, в които са замесени и други хора. Вероятно напрежение в семейството ви, което може да ви накара да се чувствате неразбрани от най-близките си хора. Не прибързвайте с изводите, в края на месеца напрежението ще отмине.

Лъв

Кризи на работното ви място ще ви накарат да търсите различни решения на проблемите и напрежението, с което ще се сблъскате. Внимавайте за тона, с който общувате с вашите колеги, защото е твърде вероятно желанието ви за власт да предизвика разрушаване на стабилни работни отношения. Обърнете внимание на здравето и диетата си.

Дева

В първата половина на месеца ще имате усещането, че времето за вас е спряло. Вероятно имате нужда от кратка пауза, добре е да си починете, ако ви се отдаде възможност. Време е да осъзнаете кое наистина ви кара да се чувствате успешни, но за това е необходимо да спрете с плановете и проектите си и да помислите.

Везни

Време за осмисляне и адаптиране към новите начинания, взаимоотношения и проекти, които ви предстоят. Месеца е силно натоварен за вас, ще се чувствате объркани и стресирани и е твърде вероятно да нарушите баланса на собствената си изява във взаимоотношенията с хората около вас. Най-потърпевши от това ще бъдат членовете на вашето семейство. Само дисциплината и усещането ви за справедливост могат да са ви полезни в този период.

Скорпион

Сферата на финансите, кредитите и данъците е особено натоварена в този месец. Не ви съветвам да подписвате договори за кредити или стоки на изплащане. Твърде е вероятно да не успеете да се справите с тяхното обслужване. Време е да преразгледате начина, по който печелите. Възможно е хора от близкото ви обкръжение да ви помогнат с нови идеи за вашата реализация.

Стрелец

Вероятно ще се почувствате предадени от хора, с които имате финансови взаимоотношения. Не давайте и не взимайте пари на заем в настоящия месец. Сферата на партньорството ви, като че ли е спряла на едно място, но сега не е време да се опитвате да изяснявате взаимоотношенията, защото е твърде вероятно напрежението да избухне и да кажете думи, за които ще съжалявате.

Козирог

Обърнете сериозно внимание на здравето и състоянието, в което е вашето тяло. Възможно е здравословни проблеми да ви попречат да реализирате плановете, които сте замислили. Възможно напрежение във взаимоотношенията с децата и любимите ви хора. Не преувеличавайте значимостта си и бъдете по-толерантни.

Водолей

Ще имате нужда от уединение и вероятно ще избягвате активния социален живот. Време е да обърнете внимание на семейството си и на това, което не сте довършили в дома си. Насочете енергията към себе си, оставайте повече сами и си почивайте. Възможно заболяване може да ви остави в дома ви, ако не сте послушали сигналите на тялото си.

Риби

Логиката няма да е най-силната ви страна в настоящия месец. Не бързайте с взимането на решения, защото е възможно после да съжалявате. Не е времето да бъдете спонтанни. Обмислете, забавете взимането на решения, които са важни за вас. Внимавайте, ако ви се налага да шофирате на дълги разстояния. Прегледайте изправността на автомобила си, защото има вероятност от инциденти поради стар проблем, на който не сте обърнали внимание.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари