БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Хороскоп за месец Октомври 2022

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Хороскопът е изработен от Теодора Терзиева.

Овен

През месец Октомври представителите на зодия овен ще бъдат заредени с енергия и позитивизъм. Възможности за нови запознанства. Подходящ месец за ремонти. Послушайте интуицията си, тя ще ви помогне.

Телец

Месец Октомври носи благоприятна среда за развитие на зодия Телец, особено за женските представители. Влиянието на Венера във везни ще накара жените да се чувстват по-красиви, по-чаровни и готови за нови запознанства.

Близнаци

Близнаци, трябва да бъдете наясно с приоритетите си през месец октомври, тъй като ще ви се наложи да взимате важни решения. Трябва да имате търпение и да не прибързвате. Планирайте и бъдете последователни.

Рак

Необичайно за представителите на зодия рак през месец октомври ще бъдат много комуникативни и ще се срещат с много нови хора. Може да имате известни проблеми със здравето. Затова се отдайте на спорт и тренировки, за да ги избегнете.

Лъв

Както е известно и този месец Лъвовете ще бъдат център на вниманието. Много шеги, забавление и добро настроение. Бъдете готови за нови запознанства и се отдайте без много да го мислите!

Дева

През месец Октомври девите ще имат нужда да останат за малко насаме със себе си. Имате нужда от дълга разходка сред природата и грижа за себе си. Не забравяйте да обрърнете внимание на здравето си!

Везни

Везни, Честит рожден ден! Месец Октомври ще ви донесе спокойствие. Обърнете внимание на близките си хора, но не забравяйте и себе си. Грижете се за физическото си състояние. Спортувайте редовно.

Скорпион

Състрадателната природа на скорпиона ще бъде в разгара си през месец Октомври. Обърнете внимание на близките си, защото някои от тях ще имат нужда от вашите съвети и подкрепа. Месец октомври ще ви донесе много енергия и търпение.

Стрелец

Обърнете внимание на дома си. Създайте приятна и уютна среда, където ще се чувствате спокойни и защитени. Не споделяйте прекалено много енергия с хората около вас, защото ще имате нужда от нея. Обърнете внимание на здравословното си състояние.

Козирог

През месец Октомври ще имате нужда да остане сами със себе си и да създадете план как да процедирате, за да успеете да постигнете целите си до края на годината. Не се страхувахте от самотата – тя ще ви донесе отговорите, от които имате нужда.

Водолей

За зодия Водолей месец Октомври ще бъде малко хаотичен. Трябва да бъдете внимателни на работно си място и да преценявате обстановката. Не приемайте нищо прекалено лично.

Риби

За представителите на зодия Риби месец Октомври ще донесе известни трудности. Не трябва да имате прекалено големи очаквания. Бъдете търпеливи, за да може да постигнете целите си. Обърнете внимание на здравословното си състояние!

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари